szaraczarownica pisze:Myślę, że mąż w przyszłości będzie częściej siedział na HO.
Paulinka pisze:tzw hot desks
Blue pisze:jeśli pracownik może pracować przy jakimkolwiek biurku to równie dobrze może przy swoim w domu
Jestem pełna podziwu dla mojego Męża, który potrafi się skupić i pracować przy naszych chłopakach. Oni się drą, a on jakby nigdy nic odbywa służbowe rozmowy telefoniczne Ja bym tak nie potrafiła. Teraz jego biurem jest stół w kuchni Nawet sama wyganiam go do sypialni, ale twierdzi, że tu mu wygodniej. Wstępnie planowałam, żeby specjalnie zamówić mu biurko, ale stwierdziłam że to bez sensu - jak znam S. to zanim by je skręcił, to cała pandemia byłaby już tylko wspomnieniemBlue pisze:są osoby które pracują z biura teraz ze względu na hałaśliwą gromadkę w domu;)
ava pisze:Jestem pełna podziwu dla mojego Męża, który potrafi się skupić i pracować przy naszych chłopakach. Oni się drą, a on jakby nigdy nic odbywa służbowe rozmowy telefoniczne
Wróć do Moja pasja, moja praca, mój biznes
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość