martula_87 pisze:pewne rzeczy to przygotowują panie w przedszkolu
U nas tak jest, ale książki swoją drogą.
martula_87 pisze:pewne rzeczy to przygotowują panie w przedszkolu
kasieńka 85 pisze:Mimo tego, uważam że to pójście na łatwiznę.
szaraczarownica pisze:Daj Dominikowi szansę
risonia pisze:U nas podręcznik mają być tylko wsparciem , z tego co widziałam są fajne , wiele różnych rzeczy , wyklejanie , składanie naklejanie , ale panie nie pracują tylko na nich tylko są dadatkiem , aby dzieci oswoiły się wogóle z podręcznikiem .
kasieńka 85 pisze:Zresztą zajęcia dydaktyczne dla trzylatków powinny trwać ok. 20 minut. I w tym czasie każde dziecko pracuje w swojej książce?
kakonka pisze:gimnastyka, logopedia- dla "wybranych"
no super te zajęcia szczególnie te zajęcia sportowe 3 razy w tygodniu . U nas angielski jest 2x w tygodniu , raz w miesiącu mamy spotkanie z muzyką i sztuką . Te zajęcia kulinarne też fajnekasieńka 85 pisze:Hosiole, świetną macie ofertę zajęć dodatkowych.
Bian pisze:do 13:00 jest bezpłatnie, potem jest opłata 1 zł za godzinę
śniadanie: 1,50 zł, obiad: 4 zł, podwieczorek: 1,50 zł.Bian pisze:Opłata za wyżywienie to
około 220 zł/miesięcznie.niesia2708 pisze:przy pełnej frekwencji wychodzi
ppola pisze:niesia2708, ja w zeszłym roku porównywałam cenę żłobka a przedszkola prywatnego - prywatne wyszło drożej o 100zł ( w przedszkolu działo się dużo a w żłobku wyśmiali męża jak zapytał o jakieś zajęcia w ramach opłaty), no nie zastanawialiśmy się długo
Wróć do Nauczyciel wychowania przedszkolnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości