U nas może być 1 rodzic w każdej klasie, ale wiadomo że w 7 klasie to mu siary nie zrobie i z nim nie pójdę

lmyszka pisze:niesia2708, ło jezu, sero. za.... macietylko pozazdrościć.
U nas może być 1 rodzic w każdej klasie, ale wiadomo że w 7 klasie to mu siary nie zrobie i z nim nie pójdęa może ... jak mnie wkurzy
i przy kolegach zapytam: Pimpuś wszystko spakowałeś
![]()
![]()
Patrycja11 pisze:ponad 700 dzieci
ava pisze:U nas drugoklasista ok, poszedł chętnie, jest tylko rozczarowany, bo "Przecież skończyłem 1 klasę i poszedłem do 2. To dlaczego jestem ciągle w tej samej klasie?" Chodzi mu o salę lekcyjną![]()
martula_87 pisze:Najgorsza jest w odsyłaniu szkoła jedna z lepszych w rankingu bo chyba nie chcą sobie psuć statystyk..
ava pisze:Patrycja11 pisze:ponad 700 dzieciDoceniam jednak wiejskie szkoły
![]()
lmyszka pisze:ava pisze:U nas drugoklasista ok, poszedł chętnie, jest tylko rozczarowany, bo "Przecież skończyłem 1 klasę i poszedłem do 2. To dlaczego jestem ciągle w tej samej klasie?" Chodzi mu o salę lekcyjną![]()
Dokładnie jak u nas, wielkie rozżalenie że to znowu ta sama klasa![]()
![]()
lmyszka pisze:Czy w waszych szkołach nauczyciele tez tak poważnie podeszli do tematu: Zrobić jak najwięcej sprawdzianów i kartkówek. Dramat. U nas juz była kartkówka z geografii, niemieckiego, polskiego. A w przyszłym tygodniu już jest wpisana z fizyki i chemii oraz sprawdzian z biologii i polskiego ....
starszak absolutnie niemartonia pisze:Dzieci cieszą się, że jutro wracają do szkoły?
martonia pisze:Dzieci cieszą się, że jutro wracają do szkoły?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości