u mnie bardzo podobnie. Tylko plastycznych rzeczy mniej, bo na bieżąco każe przynieść.Deco-Ania pisze:A jak u Was?
intrygujeszDeco-Ania pisze:Kilka punktów wywołało uśmiech na mojej twarzy. Może nie tyle co sam "punkt", co komentarz nauczyciela lub dyrektora do tego.
Ale takich sytuacji chyba będzie jeszcze więcej niż w przedszkolu.
Ale Ty to chyba z tej drugiej strony piszesz, co? No chyba, że Karolcię do września do szkoły wysyłaszkasieńka 85 pisze:u mnie bardzo podobnie
o ile strój ok, ale skarpetki będą zmieniać? I to jeszcze białe? Kurde jakoś sobie nie przypominam, żebym w podstawówce musiała zmieniać skarpetkiDeco-Ania pisze:Strój gimnastyczny: granatowe spodenki, biała koszulka, białe skarpety
w sumie...myślę, że niejednego pierwszaka by sprzedała...Deco-Ania pisze:Ale Ty to chyba z tej drugiej strony piszesz, co? No chyba, że Karolcię do września do szkoły wysyłaszkasieńka 85 pisze:u mnie bardzo podobnie
Blue pisze: nie taki mainstreamowy
Bian pisze:Blue pisze: nie taki mainstreamowy
Po czterech dnia spędzonych na szkoleniu w sklepie mogę powiedzieć, że w tym roku tornistry i piórniki z tym kotkiem sprzedawały się jak świeże bułeczkiNa tornistry były nawet rezerwacje
Z tej serii są jeszcze konie, yorki i shih-tzu
lmyszka pisze:Sorki, ale czy szkoła może coś takiego wymusić? Bo przecież nie kupisz jednej koszulki czy spodni
caixa pisze:spodenek granatowych na w-f
lmyszka pisze:Sorki, ale czy szkoła może coś takiego wymusić? Bo przecież nie kupisz jednej koszulki czy spodni
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość