malaJu pisze:- powinni mnie na testy jakościowe wysyłać
caixa pisze:MamaŻaby, super pomysł z tym słodkim dniem. Skopiuję.
kochecka pisze:my mamy dzień słodyczy - niedzielę
MamaŻaby pisze:słodki podwieczorek w szkole żeby jakoś jej uprzyjemnić szkołę i oswoić obawę przed nowym
Blue pisze:mnie dziewczyny też doradzają,żeby dorzucić małą słodką niespodziankę do lunchboxa "na zachętę".
Blue pisze:jaki termosik masz na myśli?Żeby był nieduży i nie bardzo ciężki-polecasz coś?
Fuente pisze:Czasem daje jej batonik, ale robię sama batoniki z otrębów owsianych i płatków owsianych z miodem i żurawiną suszona oraz orzechami, czasami są z leciutką polewą z gorzkiej czekolady
MamaŻaby pisze:ten piątek znacząco nie podnosi ilości spożywanych słodyczy bo to tylko batonik do szkoły i coś słodkiego dla koleżanek.
jpuasz pisze:Fuente, Ty nie rób smaka, tylko daj przepis
Blue pisze:Właśnie jakiegoś sensownego lunchboxa szukam
mam ten sam i się sprawdza. U nas śniadanie w domu, drugie w szkole w stołówce - rozkładają swoją wałówkę i dostają do tego herbatę. Potem obiad dwudaniowy gotowany na miejscu, ale też długo zajęcia, bo do 15:30/16:00. Jak coś, to w szkole można kupić kanapki robione na miejscu. Koszt 2.50-3złcaixa pisze:Kupiłam pojemnik tego typu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość