na basen. W piątek ich pierwsze zajęcia, trzymajcie kciuki żeby im się spodobałoDeco-Ania pisze:U nas chłopcy już zapisani
a gdzie rolki? - bo sama chętnie bym zapisała siebie. Wkurza mnie fakt, że moje leżą i się kurzą.niesia2708 pisze:Ewentualnie obie rolki.
Deco-Ania pisze:a gdzie rolki? - bo sama chętnie bym zapisała siebie. Wkurza mnie fakt, że moje leżą i się kurzą.niesia2708 pisze:Ewentualnie obie rolki.
Malwinka już jeździ na rolkach, czy to ma być nauka dopiero?niesia2708 pisze:Ewentualnie obie rolki.
martonia pisze:Malwinka już jeździ na rolkach, czy to ma być nauka dopiero?
to świetnie:) nie słyszałam, żeby w Łodzi były takie zajęcianiesia2708 pisze:martonia pisze:Malwinka już jeździ na rolkach, czy to ma być nauka dopiero?
Już ma 2 zajęcia za sobą i całkiem nieźle jej idzie.
martonia pisze:to świetnie:) nie słyszałam, żeby w Łodzi były takie zajęcianiesia2708 pisze:martonia pisze:Malwinka już jeździ na rolkach, czy to ma być nauka dopiero?
Już ma 2 zajęcia za sobą i całkiem nieźle jej idzie.
Wczorajsze zajęcia z Zumba Kids chyba porażka..tylko nie wiem czy córka nie chce, bo jej się nie podobało, czy dlatego, że koleżanka się popłakała
dzięki, zerknę jak bobas pójdzie na drzemkęklara76 pisze:Wydaje mi się, że na Siewnej są zajęcia z rolek.
martonia pisze:a basen w Łodzi to który polecacie, w sensie naukę pływania? i jaki to koszt?
Blue pisze:bardzo tanie to nie jest,są dużo tansze kursy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość