autor: Blue » 18 cze 2024, 21:33
Minął rok więc mogę się wypowiedzieć w sprawie 15 liceum.Jako rodzic jestem bardzo zadowolona i Młodszej też podsunę tę szkołę.Nie ma wyścigu szczurów,nie chodzą tam asy czerwonopaskowe ,mimo to młodziez jest inteligentna,zainteresowana.Ale co wazne-mlodziez jest spokojna,nie popisuje sie,nie kombinuje z uzywkami.Tak,generalizuje bo z pewnoscią sa wyjątki ale naprawdę nie ma ekscesow.Czy Wy wiecie ze ja z corką mialam większw problemy w 7 klasie i do.polowy 8mej (zanim.zmądrzala)niz w.liceum?Tu klasa spokojna,po.lekcjach dzieci rozjezdzaja sie do domow a czesc z.nich ma.daleko bo jest spod Łodzi-Grotniki,Aleksandrow,jnne mniejsze miejscowosci,ale glownie to Teofilow.Dzis przykladowo byla u nas najlepsza kolezanka.corki i...bawily sie ze swinką morską w.ogródku,potem.poszly na spacer wsrod domków.Jutro jadą do psa ich 3ciej kolezanki.bo wszystkie uwielbiaja zwierzęta.Czasem do manu na ciuchy,ale wtedy max o 20 mam dziecko w domu,a po szkole to codziennie bo rozjedzaja sie do domow a nie szlajaja sie.Kolezanka corki wyglądem jesczze skromniejsza od.mojej.Dziewczyny z klasy.maja naturalne kolory wlosow,oszczedny makijaz,niewyzywajace ciuchy.Na wycieczce na Litwe (2.noclegi)nie wydarzylo się nic,to.juz ja się gorzej zachowwywalam w 1 LO.Wystarczy spojrzec na stronę fb szkoly-naprawdę fajna mlodziez.Co do szkoly,nie jest to najwyzszy poziom w Lodzi,nie chodzi tu elita.Ale czasem.nie to najwazniejsze.Nauczyciele sa rozni,mozna sie do.niektorych przyczepic.Szkola.jest skromna,niewiele sie zmienilo.od 30 lat wizualnie,atutem jest zielony ogrod ktory dobrze wspominam.Duzo wycieczek zagranicznych.Ogolnie polecam (paru nauczycieli bym wymienila ale.nie mam na to wplywu).Mam dobre zdanie o tej szkole i mlodziezy tu chodzącej.Moze czesc z nich nie zawojuje swiata,nie pojdzie na najlepsze studia,ale kto wie co gwarantuje by tak bylo.5 dzieci jest zagrozonych,trzymamy kciuki by w sierpniu daly sobie radę i spotkaly sie w.komplecie w 2 giej klasie.Rodzice tez bardzo w porządku.Ja tez tę szkolę skończylam i sobie poradziłam wiec da się.