wcale. Taka praca.martonia pisze:Dziewczyny jak często w ciągu roku wyjeżdżacie?
Blue pisze:więcej pakowania i szykowania niż pobytu
To u mnie odwrotnie, też jeBlue pisze:Miast zwiedzać nie lubię ani do nich jeżdzić,podobnie jak mój mąż,tłum i hałas miejski nie służy mojemu wypoczynkowi
martonia pisze: lubię, szczególnie w ciepłe dni spacerować innymi uliczkami niż znane mi
malaJu pisze:Taka praca.
Justinaa podaj namiary. Nie mogę znaleźć na szybko w necie.Justinaa pisze:Resortu Stara Wieś
O nie! Nie wyobrażam sobie tak.szaraczarownica pisze:U nas raz, a porządnie
A ja wręcz przeciwnie Owszem - psioczę sobie pod nosem, że wszystko na mojej głowie, ale... lubię. (Tylko Ciiii.... nie wydajcie mnie, bo już w ogóle te moje chłopiska wszystko na mnie zwalą).szaraczarownica pisze:Nie znoszę pakowania
Deco-Ania pisze:O nie! Nie wyobrażam sobie tak.szaraczarownica pisze:U nas raz, a porządnie
Obowiązkowo wakacje, ferie, najczęściej także długie weekendy i jeszcze jakieś weekendy się zdarzają.
kakonka pisze:Deco-Ania pisze:O nie! Nie wyobrażam sobie tak.szaraczarownica pisze:U nas raz, a porządnie
Obowiązkowo wakacje, ferie
zdecydowanie
Nam też się zdarzały lata, gdzie tych wyjazdów było mniej. Wiadomo, że różnie bywa. Ale lubimy wyjeżdżać i jak zbyt długo siedzimy w domu to zdecydowanie nam czegoś brakuje.Patrycja11 pisze:w tym roku ze względu na mój stan odpuściliśmy, byliśmy tylko na wakacjach
my w tym roku odpuściliśmy i chyba ja niedługo zwariuje, dlatego w przyszłym roku już musimy się nastawić tak, żeby się udałoDeco-Ania pisze:jak zbyt długo siedzimy w domu to zdecydowanie nam czegoś brakuje.
pierwszy krok za nami, zaliczki rezerwacyjne wpłacone, będzie i morze i górymartonia pisze:w przyszłym roku już musimy się nastawić tak, żeby się udało
Wróć do Podróże po Polsce i świecie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości