Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

mojej Helci

?
, z czego nie dotarła na razie jedna i chyba już nie dojdzie, etui na telefon, zamówiłam dla przyjaciółki ubranka dla młodej na chrzciny, buciki, spineczki, ale na to czekam
Te kuchenne pierdółki mnie interesują 
ola pisze:Mam pytanie czy trzeba płacić od razu czy przy odbiorze przesyłki?

głównie pierdułki-rzeczy dla lalek Barbie, buciki dla Malwinki.Tasia pisze:Jak płącicie na aliexpress? Zastanawiałam się ostatnio nad załozeniem sobie konta walutowego.Myslicie,ze warto?
w walutowym jest chyba opłata za każdy przelew. Na alli ostatnio był chyba jakiś błąd bo kurs euro był ok.4,30 a przeliczało za 3,69 

Paulina S. pisze:wiolancia, podaj linka do łapacza, proszę
Masz sprawdzonego sprzedawcę?niesia2708 pisze:I sporo pierdułek typu akcesoria Barbie,

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Dziewczyny proponuję abyście wrzucały linki. Bo ktoś może skorzystać skoro wy jesteście zadowolone![]()
Kac zachwycony
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013możemy sobie przypić "piątkę"Blue pisze:Ja jeszcze nic nigdy z alliexpress nie zamówiłam,chyba jestem niedzisiejsza,bo jakoś mnie nie ciągnie,ale podpatruje Wasze zakupy:)
zostaje przy allegro
2017
2021martonia pisze:możemy sobie przypić "piątkę"Blue pisze:Ja jeszcze nic nigdy z alliexpress nie zamówiłam,chyba jestem niedzisiejsza,bo jakoś mnie nie ciągnie,ale podpatruje Wasze zakupy:)zostaje przy allegro
Blue pisze:Ja jeszcze nic nigdy z alliexpress nie zamówiłam,chyba jestem niedzisiejsza,bo jakoś mnie nie ciągnie,ale podpatruje Wasze zakupy:)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości