kari, bardzo przyjemnie wyglądają Twoje zakupy. A mam takie pytanie odnośnie tworzenia garderoby ze stylistyką, czy zaczęłaś totalnie od zera czy stylistka przeglądała Twoją garderobę i sugerowała co może zostać?
martonia, nie miałam przeglądu szafy, chyba się wstydziłam tego co mam w środku. Nadal mam za dużo ubrań starych, powoli się pozbywam, wydaje, sprzedaję. Coś tam jej pokazuje co mam swojego i do tego też dobiera, ale to jest promil.
kari, a kupujesz teraz zwykle na żywo i macasz, przymierzasz czy zakupy online? Spodnie wydają się fajne. Chyba hit sezonu. Motywujesz, żeby zainwestować w siebie, bo to też pewnie spory wydatek.
martonia, część zamawiam online i jak nie pasuje to odsyłam, tak miałam ze spodniami z HM. A dzisiaj oprócz spodni(bo mam już taki sam fason tylko szare) pojechałam zmierzyć, najbardziej zależało mi na przymierzeniu płaszcza. Koszulę sama wyszukałam, więc wskazówki Iwony wdrażam w życie i czasem coś dobrego uda mi się upolować. Jak ostatnio bawełniany sweter na vinted za 11 zł. W życiu poza suknią ślubną jeszcze tyle w rok nie wydałam na ubrania, ale liczę że to zakupy na lata. Wydaję/sprzedaję to w czym już nie chodzę/nie pasuje. Zostało mi jeszcze sporo pracy, ale idzie ku lepszemu.
kari, trzymam kciuki, śledzę i podziwiam powtórzę: motywujesz. Ja mam nadzieję, że jak wyjdę wkrótce do ludzi, to też wreszcie coś u siebie zmienię, bo źle mi z tym jak jest.
kari, patrząc na twoje któreś z kolei zakupy co raz bardziej zastanawiam się nad skorzystaniem z pomocy stylistki. Przede wszystkim chciałabym w końcu określić jakim typem kolorystycznym jestem. Z własnej grzebaniny w necie wychodzi mi, że lato, ale nie uwierzę dopóki ktoś mi tego nie potwierdzi
Kari-super kolor kurteczki:) Dla mnie robi się zestaw jesieniary-2 chusty(duza i.mala)plus czapka.Robi sie bo dziergane ręcznie-nie przeze mnie rzecz jasna.Jak będą gotowe to.pokażę.
szaraczarownica, dam znać, na razie poszły do pralki. Szefowa chwali, bo ma kilka par, często nosi na spacery nad morzem, na które chodzi. Ciekawa jestem jak się sprawdzą przy ćwiczeniach. Była promocja 30%, więcej nas się złożyło to i dostawa darmowa była, w normalnej cenie bym się nie zdecydowała.