malaJu pisze:Dobrze, że to raz na rok. I że o spodnie martwi się sam, napadając na outlet Vertusa, który mamy przed domem.
kiedyś był też na Teofilowie. Ale od dawna nie bywam w tamtych rejonach więc nie wiem czy jeszcze funkcjonuje.grafitowa pisze:Gdzie, gdzie?
ja mojemu mężowi przez wiele lat kupowałam spodnie w Vertusie. Niestety moim zdaniem jakość jeansu mocno kiepska. Ze względu na dość masywne uda (piłkarz w końcu) baaaaardzo często po dość szybkim czasie przecierały mu się w kroku. A już ostatnio to był hit, jak po miesiącu walnęły mu w kroku zaraz obok szwu i rozdarły się prawie do kolana. Wściekłam się, odnalazłam paragon, zareklamowałam i dostaliśmy nowe takie same. I to był nasz ostatni raz w Vertusie. Więcej spodni tam nie kupimy.kari pisze: ale jakoś mi nie po drodze i mąż tak jakoś nic tam nigdy nie mógł znaleźć mimo, że wybór spory
noooo już ostatnio, to tam same kwiatki po 129 zł, 149 itp.malaJu pisze:Patrycja11, mój ma to samo, ale wolę jak drze vertusy za 80zł czy nawet za stówę, niż Zary albo Lee za 300zł. Tempo to samo. A czasem i szybsze - sprawdzałam.
malaJu pisze:Patrycja11, daj adres. Przyda sie, bo mój tez ma twarde, jedrne jaja
Patrycja11 pisze:A ja wyczaiłam sklepik u nas "na mieście" gdzie kobita ma (co prawda nie Vertusa, Zary ani Lee) ale z takiego "dżinu" że mój stary tłucze 3 pary od czerwca i nawet nie ma cieniutkiej linijki coby miały się drzeć
I za 75 zyla max
malaJu pisze:Patrycja11, daj adres. Przyda sie, bo mój tez ma twarde, jedrne jaja
na Sucharskiego.zbroziu pisze:Patrycja11 pisze:A ja wyczaiłam sklepik u nas "na mieście" gdzie kobita ma (co prawda nie Vertusa, Zary ani Lee) ale z takiego "dżinu" że mój stary tłucze 3 pary od czerwca i nawet nie ma cieniutkiej linijki coby miały się drzeć
I za 75 zyla max
z ciekawości zapytam gdzie on jest?
mój ojciec był w sobotę na Retkinii w tej Galerii na Maratońskiej, to chyba się nazywa C.H. Retkinia i tam też mają te portki. No ojciec mój również zadowolony, więc może nie są takie złegrafitowa pisze:To ja też proszę o adres, bo mój ma dokładnie ten sam "problem"
szaraczarownica pisze:Na zbliżające się 30 urodziny
zbroziu pisze:jak ja bym chciała, żeby mój mąż z takiego prezentu był zadowolony.
Patrycja11 pisze:Na zbliżającą się komunię...
Przeszliśmy dzisiaj z 5 hal w Ptaku w poszukiwaniu jej...
Taka tylko że czarna
Patrycja11 pisze:Cały miesiąc chodził i biadolił zasraniec jeden że PUMY nie ma na nich, to d..a nie buty.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość