Czy ktoś może mi wytłumaczyć fenomen tego produktu wśród mężczyzn? On ma feromony, środki uzależniające czy coś? Bo wszyscy bracia Irka kupują tylko ten, a do tego pochłaniają go w takich ilościach, że głowa mała.ava pisze:Tylko u Niego keczup zawsze musi być Tortex.
malaJu pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć fenomen tego produktu wśród mężczyzn?
ava pisze:keczup zawsze musi być Tortex
Patrycja11 pisze:Płyn do płukania tylko LENOR. Absolutnie nie może być żaden inny. Żaden!
Perfumy. Też mam dwa rodzaje "swoich" nie kupuje innych, nie testuje zapachów, nie wybieram. Mam swoje ulubione i nie mogą być żadne inne.
malaJu pisze:Berlinki lub parówki z szynki Sokołów
Patrycja11 pisze:mleko tylko w butelce
Bian pisze:- serek wiejski - Jogo
lokalny patriotyzm To jak u nas z jogurtami z OSM SanokKurczak pisze:Ketchup zawsze włocławski
i chyba coś w tym jest - bo ma w składzie benzoesan sodumalaJu pisze:Czy ktoś może mi wytłumaczyć fenomen tego produktu wśród mężczyzn? On ma feromony, środki uzależniające czy coś?
w Łowiczu Zawsze jak jadę do rodziców, to robimy zapasy z keczupu, konfitur, soków oraz nabiałuMyski pisze:Kurczak a gdzie obecnie można dostać keczup włocławski
Myski pisze:Kurczak a gdzie obecnie można dostać keczup włocławski?
agnieszka19 pisze:Myski pisze:Kurczak a gdzie obecnie można dostać keczup włocławski?
W marketach jest... Choćby w TESCO czy Carrefour...
to jednak nieco shit Przynajmniej kojarze takie spostrzeżenia z czasów, gdy patrzyłam na ich skład. Chyba widziałam MOM.Fuente pisze:Jedynki
Fuente pisze:Parówki - wyłącznie Berlinki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość