Marcka pisze:my byliśmy na basenie w Uniejowie na Termach jak Emilka miała 3 miesiące. Było super, szczerze polecam, dzieci zazwyczaj czują się jak ryba w wodzie Teraz bardzo bym chciała chodzic z mała regularnie, ale niestety u nas ani w Zduńskiej Woli nie ma basenu najbliżej chyba w konstantynowie.
ale w jakim sensie ?? co zabrać ze sobą ??AnnaMaria pisze:czy możecie mi powiedzieć co jest potrzebne
AnnaMaria pisze:my planujemy wybrać się na basen czy możecie mi powiedzieć co jest potrzebne czy lepiej iść najpierw samemu czy zapisać się na jakieś zajęcia grupowe
justine pisze:może ten Uniejów
jak Gabryś był taki mały to też nie wyobrażałam sobie pojechać z nim sama na basen.mikołajkowa pisze:Jedyny problem jaki widzę (ale to w zasadzie niezależnie od lokalizacji) to, że na wyjście z takim maluchem potrzebne są nam 2 osoby dorosłe, ale może po prostu nie umiemy się tak zorganizować, żeby wystarczyła jedna.
na Wodnym Raju jest nawet do 4 roku życia dziecka za darmo, co nie zmienia faktu, że jest beznadziejniecaixa pisze:Mąż wyczytał, ze dzieci do 3 roku życia wchodzą za darmo.
to po pierwsze, a po drugieMalwina pisze:travesti, ale zorganizowane zajęcia w Wodnisiu to nie to samo co zwykłe wejście rekreacyjne.
a ja mam i dlatego uważam, że na Wodnym Raju jest beznadziejnie.travesti pisze:Nie mam porównania z innym basenem
znaczy tego pokoikiem dla dzieci nazywać nie można. Bo to jest pomieszczenie dla inwalidów, w którym są umieszczone dwa wiszące przewijaki (zresztą brudne) i stoi ogrodowa plastikowa ławka.travesti pisze:ale pokoik dla dzieci jest ten sam
sardynka pisze:My byliśmy z Misiem na Wodnisiu w pt jedziemy raz jeszcze a od września planujemy go zapisać już regularnie
malulu pisze:Czy słyszałyście o zajęciach grupowych dla niemowląt w wakacje? Dzwoniłam na Nową Gdynię, ale tam prowadzą takie zajęcia tylko od września do czerwca.
Martha_ pisze:Nie wiecie jak jest na Angelice na Rzgowskiej? czy są przewijaki, brodzik itp.?
myślę, że to co napisała Ci Bianka w zupełności wystarczy. Ja zabierałam jeszcze pieluszkę flanelową i kładłam na przewijaku, jak już osuszyłam dziecko, żeby nie leżał na mokrym ręczniku.Fuente pisze:dziewczyny powiedzcie mi, co powinnam zabrać ze sobą na basen w Nowej Gdyni, poza pieluszkami?
my byliśmy tam zawsze między 7:00-16:00. Dlaczego?Fuente pisze:Czy któraś z was orientuje się jak wygląda cena biletów dla dwojga rodziców i Malucha?
to zależy czy Amelce będzie się podobało, czy nie. Zawsze przecież po 30 minutach możecie wyjść.Fuente pisze:No i poradźcie na jak długo na pierwszą wizytę na basenie z Amelką powinnam się nastawiać? 30 minut/godzina?
Deco-Ania pisze:- piłka dmuchana, później takie kółko dmuchane z siedzonkiem w środku, czasami łódka
zbroziu pisze:fajnie, że trafiłam na ten wątek bo sama chciałabym zacząć przygodę na basenie z synkiem. Mam tylko pytanie czy zimowa aura jest odpowiednia na basen?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość