kari pisze: najwięcej osób po powrocie do pracy, bo u mnie jest duża rotacja, ale to żadne bliskie znajomości
My jeżeli wiemy że to będzie impreza, muzyka, alkohol i będziemy siedzieć dłużej niż 22-23 to staramy się Dominika oddać pod opiekę mojej mamy więc wtedy mamy spokój i pospać też można.malaJu pisze: Poszliśmy na imprezę
O tak! Też kilka takich zaliczyliśmy. Nawet karaoke urządzaliśmy ze śpiącym Antkiem za ścianą - spał twardomartula_87 pisze:A spotkanie-pogaduchy u nas w domu to nie kłopot dziecko idzie smacznie spać o swojej porze a u kogoś zazwyczaj zasypia a później możemy spokojnie przenieść go do auta i domu przebrać i bez problemu dalej śpi
Szara - poznać inne mamy na spacerach?? Chyba w świecie idealnym.
szaraczarownica pisze:Nawet jest mi głupio w stosunku do kilku forumek, bo przed porodem się spotykałyśmy mniej lub bardziej regularnie
jacekiagatka pisze:w ciągu pierwszych lat życia dziecka rodzice poznają około 27 nowych osób...podobno
jestem totalnie aspołęczna. Z przedszkola córki nie znałam NIKOGO. U Leosia znam tylko tych, których znam od dawna. Teraz w szkole Uli znam dwie mamy. Jedna to koleżanka z pracy, a druga jest też mamą mojej uczennicy XDMamaŻaby pisze:wszyscy znajomi rodzice ze żłobka, przedszkola i szkoły
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość