kochecka pisze:Od zawsze był plan, że chcemy mieć dwójkę (a może trójkę )dzieci.
Deco-Ania pisze:Szara - Ty dostałaś wypowiedzenie po ślubie, ja - zaraz po powrocie z urlopu macierzyńskiego.
martula_87 pisze:agnieszka19 wiesz że to każdego indywidualna decyzja.
Ty mimo tego że nie masz pracy czujesz że dasz radę
szaraczarownica pisze:Każdy ma inny próg "stać mnie".
Justinaa pisze:ciuszków po Hani na razie na wszelki wypadek nie wyprzedaję
Bian pisze:I... no cóż. Może to głupie - boję się tego, że ewentualne drugie dziecko będzie chłopcem... Zapewne jakbym już poznała płeć i wyszłoby, że jest chłopak to najważniejsze i tak byłoby, żeby był zdrowy, ale wiecie jak to jest... Baba się zafiksowała i wymyśliła sobie coś
Bian pisze:Czy myśląc o drugim, trzecim i kolejnym dziecku bierzecie pod uwagę wiek swój i swojego partnera? Czy macie w głowie jakiś deadline, np. urodzę dwójkę dzieci przed 30-stką?
Bian pisze:Czy myśląc o drugim, trzecim i kolejnym dziecku bierzecie pod uwagę wiek swój i swojego partnera? Czy macie w głowie jakiś deadline, np. urodzę dwójkę dzieci przed 30-stką? Bo na przykład mój mąż zawsze twierdził, że z pierwszym do 30-stki musi się wyrobić
Audiolka pisze:Ey co Wy macie z tą 30?
Audiolka pisze:Ey co Wy macie z tą 30?
malaJu pisze:wywieramy na Tobie presję ;P
juta79 pisze: bo sama jestem jedynaczką i jest mi z tym źle
Bian pisze: Już miesiąc po porodzie twierdziłam, że spoko - mogę niedługo drugie robić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość