przewertuj cały wątek, zapewne wszystkiego się dowieszkasia22 pisze:Niedługo urodzi mi się mała Nikola i nie wiem co kupić a czego nie, żeby nie potrzebnie wydawać .Dzięki z góry.
niesia2708 pisze:Paulinka, polecam alantan i alantan plus.
niesia2708 pisze:Wydaje mi się,że jest łatwiejszy do mycia niż katarek ze względu na rozkładany zbiorniczek.
AgaGrusiecka pisze:W bephantenie wkurza mnie opakowanie, bo te tubki pękają i potem krem wychodzi.
jpuasz pisze:dlatego powstał Katarek plus - też rozkładany
jpuasz pisze:Bepanthen ma już zmienione opakowanie - tubki
Kurczak pisze:Malena, u nas dzieci też duże, dlatego ja się zdecydowałam na rozmiar 62, 56 miałam parę sztuk podarowanych od znajomych. A ile to już indywidualna sprawa. Niektóre dzieci ulewają, inne nie. Ja miałam wszystkiego sporo, po to, żeby w pierwszych dniach nie stresować się praniem i prasowaniem
Paulinka pisze:spodenki polecam takie dwupaki z h&m z wywijanym bawełnianym pasem w talii zamiast tradycyjnej gumki
gorzatka pisze:sardynka, ale z tego co wiedzę ona jest od 6 miesiaca życia, a nam raczej jest potrzebne coś od urodzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości