Jestem świeżo upieczoną mamą. Będąc w ciąży wybierałam się na wesele i potrzebowałam sukienki na mój duży brzuszek. Korzystając z listy sklepów zamieszczonych na stronie serwisu
Łódzkie Mamy, wybrałam się na wycieczkę po Łodzi, aby zrobić zakupy. Chciałabym podzielić się moimi doświadczeniami, aby zaoszczędzić Panią z brzuszkami niepotrzebnego wysiłku i nerwów.
Istniejące sklepy:1. Happy Mum w Manufakturze (śliczne ciuszki z tym, że miażdżące ceny)
2. 9fashion na Legionów (mały wybór i moim zdaniem ceny nieadekwatne do wyglądu ubrań)
3. Butik Ciążowy Mama mia na Broniewskiego (przystępne ceny i ładne ubranka - tutaj właśnie kupiłam swoją kiecuszkę. Muszę przyznać, że było w czym wybierać. A cena "stosunkowo" przystępna jak na ciążowe ubrania.)
Nieistniejące sklepy:1. 9 Miesięcy Sklep Odzieżowy na Kościuszki 32
2. Ono i Ja odzież ciążowa na Zachodniej 21
3. Mamma Style na Wierzbowej
4. MamaDama na Szczawnickiej 25
5. Dama Pik na Nowomiejskiej (W momencie kiedy tam byłam Pani wyprzedawała resztkę ciążowych ubrań i powiedziała, że kończy interes - został tylko sklep dla Pań Puszystych)
Może taka informacja komuś pomoże i zaoszczędzi trochę czasu i nerwów. Ja straciłam cały dzień.
A mi udało się trafić akurat na odzież ciążową w biedronce i lidlu. Zaopatrzyłam się tam w: koszule nocne, majteczki, staniki, lagginsy, topy na lato, sukienkę i tuniki. I to wszystko w na prawdę niskich cenach