Pepsi pisze: Wszędzie jest tekst typu "przed użyciem skonsultuj się z lekarzem"
Emi pisze:chodzi o te leki, które są na 100% dozwolone, tzn. mają taką informację na etykiecie.
Pepsi pisze:"przed użyciem skonsultuj się z lekarzem"
Misiak pisze: Apap na ból.
martula_87 pisze:to położne powiedziały że lepiej przeciwbólowe odpuścic.
Fuente pisze:Nie wiem czemu w sumie niemal we wszystkich szpitalach przeciwbólowo podaje się właśnie Ketonal...
szaraczarownica pisze:Fuente pisze:Nie wiem czemu w sumie niemal we wszystkich szpitalach przeciwbólowo podaje się właśnie Ketonal...
A co innego mieli by podawać?
Malwina, ucisk moze jeszcze pogarszac? Ale niby stanik powinien byc ciasny aby dobrze podtrzymywac:(Nie zakładaj za ciasnych stanikow.
ja sie wlasnie boje zaczac uzywac laktatora bo to jeszcze pobudzi produkcje mleka, maly tyle nie bedzie potrzebowal i bede miec znowu nawal pokarmu. Chyba ze tylko troszke odciagac?nie budź, bo się przyzwyczai choć wiem, że dziecko pomaga najlepiej. masuj piersi i ściągaj (laktatorem lub ręcznie),
ale od siebie napiszę tylko, że gdy mniejszy miał nieco ponad 2 m-ce brałam antybiotyk Duomox (na gardło i gorączkę dochodząca do 39,4) - a receptę dostałam od ordynator oddziału neonantologicznego, więc dr chyba wiedziała co robiEmi pisze:wszystko należy konsultować z lekarzem
Wróć do Początki Karmienia Piersią
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość