sistermonn pisze:Rok temu zostałam poczęstowana tym ciastem i stało się moim ukochanym.
kochecka pisze:Ja robię z serka homogenizowanego i galaretek. Daję 2 serki na jedną galaretkę rozpuszczona w 300 ml wody.
niesia2708 pisze:Blue, Napoleonki:
1 paczka krakersów
1 margaryna
3 szkl mleka
1 szkl cukru
2 budynie białe
Krakersy ułożyć na blaszce.
1,5 szkl mleka zagotować, dodać cukier i margarynę.Do gotującego się mleka dodać 1,5 szkl mleka rozmieszane z mąką i budyniem.Energicznie mieszać, chwilkę gotować. Gorące wylać na blachę. Na wierzchu położyć krakersy.
Schłodzić, posypać cukrem pudrem.
A ile tej mąki, bo w składnikach w ogóle jej nie widzę?niesia2708 pisze:rozmieszane z mąką
Emi pisze:smak mojego dzieciństwa uwielbiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości