Fuente pisze:Tylko ta cena, mnie przeraża
kasieńka 85 pisze: że nie należy smażyć na oliwie z oliwek, ale ile w tym prawdy
a nie pali ci się na patelni?agnieszka19 pisze:Od jakiegos czasu używam oliwy z oliwek
ja ogólnie to wyniosłam z domu, że wieprzowinę na smalcu, który się pozyskuje z tego samego źródła zresztąaliwcia pisze:odkąd oglądam Magde Gessler mięsiwo smaże na smalczyku
też kupiłam jakiś czas temu i jest super! Do schabowego jednak smalec i olej rzepakowyniesia2708 pisze:Ja kupiłam olej kokosowy w biedronce. Jest bezsmakowy i bezzapachowy.
niesia2708 pisze:Ja kupiłam olej kokosowy w biedronce. Jest bezsmakowy i bezzapachowy.
i to w sumie jest najlepsze, ale temat rozwinął się od przypadku, idę do teściowej na obiad, a tam schabowe.. więc jeśli smażyć to na czym? ja osobiście nie wyobrażam sobie życia, bez naleśników, jajecznicy czy właśnie schabowegoBlue pisze:Z tym,że my ogólnie mało smażymy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość