malaJu pisze: Jak wasze dzieci i wasze czworonogi?
malaJu pisze: No i jak zareagowały zwierzaki na nowego członka rodziny?

Sybel pisze:Moje dzieci będą na pewno miały dwa psy, najchętniej suczki, być moze szczeniaki, na bank z adopcji.
:/ musiałam :/Sybel pisze:Filip
. Przez tydzień ją to piszczenie trzymało. Teraz z kolei wykazuje się masochizmem, hehe. Bąbelas chętnie ją ściska, łapie, szczypie, czasem czymś walnie, a ona zamiast uciekać, omijać Go szerokim łukiem, to albo stoi albo chce się z Nim bawić-ganiać, oczywiście próbując podgryzać, jak to psiaki mają w zwyczaju. Często musimy Nikę przeganiać, by nie dostała, odczepiać rękę Bąbla od sierści tak, by pies nie został łysy
. Bąbelas lubi ją na swój wyjątkowy sposób
.

I jeden i drugi bardzo zazdrosne, nieco złośliwe, a za dziećmi jakoś szczególnie nie przepadają. zwłaszcza za takimi które już chodza albo pełzają i sa w stanie dosięgnąć długiej sierści albo kiteczki shi tzu... Więc ja się nieco niepokoję jak to będzie jak się nasze Maleństwo pojawi. 

Fuente pisze:sa w stanie dosięgnąć długiej sierści albo kiteczki shi tzu...

Fuente pisze:bo mam w swoim środowisku dwa I jeden i drugi bardzo zazdrosne, nieco złośliwe, a za dziećmi jakoś szczególnie nie przepadają. zwłaszcza za takimi które już chodza albo pełzają i sa w stanie dosięgnąć długiej sierści albo kiteczki shi tzu... .

agnieszka19 pisze:Na niemowlaki są raczej obojętne, ale dzieci pełzające i młode chodzące juz omijają szerokim łukiem...

Pepsi pisze:agnieszka19 pisze:Na niemowlaki są raczej obojętne, ale dzieci pełzające i młode chodzące juz omijają szerokim łukiem...
eeee tam.

caixa pisze:bardzo bym chciała, żeby Kaja rozwijała się wśród zwierząt

Aaa no i Hanka leci do kuchni jak pies zaczyna jeść 

Fionka pisze:jest wątek gdzie można zwierzaki pokazać ?
http://forum.lodzkiemamy.pl/viewtopic.php?f=28&t=560&p=11624&hilit=zwierzaki#p11624
szaraczarownica pisze:Nie zawsze alergia ujawnia się od razu
Bian pisze:pies jest "bezpiecznym" zwierzakiem.
(żeby nie było żartuję sobie) ptaków też nie będzie, bo a)boję się, b) na pióra też mam uczulenie.
Na dodatek w ciągu życia zmieniają wiele razy kolor
I są też w wersji PP, czyli Powder Puff, czyli włochatej
A łyse mają skłonność do tracenia uzębienia - odpowiada za to gen, przez który są łyse.mietka pisze:Bian pisze:pies jest "bezpiecznym" zwierzakiem.
nie jest. nie miałam alergii na sierść dopóki w naszym domu nie pojawił się pies.
Bian pisze: Ty jesteś takim właśnie przykładem, że jednak uczulać może
mój brat się uchował, ale on nigdy nie miał żadnej alergii, także możliwe, że to moja skłonność do innych alergii sprawiła, że tak zareagowałam na sierść. ua nas dla odmiany w ostatnich testach wyszła u Antka alergia m.in. na sierść psa, którego nie mamy, ani nikt z najbliższego otoczenia bądź osób u których często bywamy.mietka pisze:nie miałam alergii na sierść dopóki w naszym domu nie pojawił się pies
lmyszka pisze:łyse i szczerbateno piękności

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości