Audiolka pisze:Dla mnie osobiście jest to małpowanie Amerykańskich tradycji (jakby ludzie zapomnieli o Polskich ostatkach i przebierańcach)
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013agnieszka19 pisze:To ja może trochę "od czapy" powiem tylko że strasznie nie podobają mi się "nasze" cmentarze i zdecydowanie byłabym za takimi jak na amerykańskich filmach... Tylko płyta i dookoła trawka- bardzo mi się to podoba...
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Emi pisze:Ja nie wiem co w takich sytuacjach mam mu odpowiadać.
agnieszka19 pisze:To ja może trochę "od czapy" powiem tylko że strasznie nie podobają mi się "nasze" cmentarze i zdecydowanie byłabym za takimi jak na amerykańskich filmach... Tylko płyta i dookoła trawka- bardzo mi się to podoba...

A 2013 
A 2013 

Ale tekst? Hmmm... niby piszą, że to dla dzieci od 3 lat. Śmierć opisana dość płytko. Po prostu babcia jest słabsza, nie może gotowa, a pewnego dnia nie może wstać i za chwilę jej nie ma. Chłopiec buduje taką ogromną babcię, która ożywa i zabiera go w podróż, do domu, który dla niego zbudowała. Chłopiec zauważa, że jest zbudowany do połowy i pyta jak go dokończyć, a babcia odpowiada, że właśnie to zrobił. I koniec książki. Szczerze, spodziewałam się trochę więcej po tej książce.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości