viewtopic.php?f=57&t=568&p=10305&hilit=lalki#p10305
podejrzewam, że jak pojawi się Laura to temat się nieco rozwinie 

już nie pamiętam jak, ale wytłumaczyłam.
leżę i wyje ze śmiechu.caixa pisze:U taty też oczywiście dojrzała pewien interes i nie mogąc nic wymyślić powiedziała, że tatuś zrobił kupkę.
Patrycja11 pisze:I jak tata wytłumaczył
przeszli nad tym do porządku dziennego i jak już wytłumaczylismy różnicę, to przestali pytać. Franek oczywiście jak każdy mężczyzna duży i mały jest zachwycony swoim siusiakiem, przede wszystkim lubi go obserwować w wannie i trochę współczuje Helence że go nie ma. 
mietka pisze:Skąd się biorą dzieci? No rosną w brzuszkach a jak już są duże to się idzie do szpitala i pan doktor dzidziusia uwalnia. I nawet pokazałam im bliznę po cc. Zupełnie nie wiem jak ogarną ten temat mamy, które rodziły naturalnie

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
mietka pisze: Zupełnie nie wiem jak ogarną ten temat mamy, które rodziły naturalnie

Z racji też że Wojtek różnice między dziewczynka a chłopcem zna (siusiak i "siusiolka" - tak sam to nazwał), to wie że wyszedł przez "siusiolkę". Żadna filozofia.mietka pisze: Zupełnie nie wiem jak ogarną ten temat mamy, które rodziły naturalnie

http://www.youtube.com/watch?v=8tHhRtd1-e4anka TO pisze:Pepsi, czy to rękodzieło?

Blue pisze:Czyli też Was to nurtuje.
Blue pisze:przerobione za pomocą książki "Maja dorasta"
Blue pisze:niepotrzebnie nie stymulować czy szokować.
Ważne tylko jest, żeby być przy dziecku w razie gdyby chciało o coś dopytać, poprosić o doprecyzowanie itd.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość