ava pisze:Audiolka, super!
A czy ten chrzczony chłopiec to nie Wojtek forumowej zbroziu? Miał świetny strój, baaardzo mi się podoba

Teraz wiem, ze to był dobry pomysł, bo mój szanowny małżonek stwierdził, że nie sadził, że po 10 latach małżeństwa jestem w stanie go jeszcze zaskoczyć na tyle, że nie wie co powiedzieć poza tym ze mu się podoba 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
lmyszka pisze:Pepsi, rozumiem, że zdjęcia nie nadają się publicznej prezentacji
Bian pisze:Pepsi pokaaaa chociaż jedno w ukrytej pliiis

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

ja też chcę !! a czy piersi rozmia "0" są przeszkodą ?? Audi??
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze: Inaczej jak się znam fotografa, wydaje mi sie, że wtedy łatwiej

Pepsi pisze:Efekt wizyty jest taki, że mam 10 baaardzo fajnych zdjęć na które początkowo kręciłam nosem a teraz są mega
Pepsi pisze:Aaaaa jak pani fotograf zniosła moje dziwne pomysły i marudzenie to do tej pory się zastanawiam

Najważniejsze w fotografi to pokazywac atuty, a maskowac niedoskonałościlmyszka pisze:Pepsi, ja też chcę !! a czy piersi rozmia "0" są przeszkodą ?? Audi??
z "wklęsłymi" cyckami tez można sobie dac radę 
grafitowa pisze:lmyszka pisze: Inaczej jak się znam fotografa, wydaje mi sie, że wtedy łatwiej
Co do tego nie jestem przekonana![]()
Pepsi, wow

Audiolka pisze:W pewnym momencie to Cie chciałam zablokowac na fb![]()
![]()
![]()
![]()

Kurczak pisze:Poszło!

szaraczarownica pisze:Kurczak pisze:Poszło!
A ode mnie nie.... bo już to zrobiłam, jak na FB się pojawiło
niestety tylko raz.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Gdyby tylko 20 osób mogło, to bym sobie załozyła 18 fikcyjnych kont...bo 2 juz mamlmyszka pisze:A swoją drogą czytałam coś o 20 osobach a nie aż 200

Pepsi pisze:szaraczarownica pisze:Kurczak pisze:Poszło!
ja też

(a jak przy tym marudził
)

Ja wykonuje sesję, mama otrzymuje 10 zdjęć za "udostępnienie" mi swojego brzuszka 

Wróć do Moja pasja, moja praca, mój biznes
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość