A widzisz, forumki odejmują sobie 10%agunia pisze:Ja już dostałam odpowiedż co do ceny na fb,koszt akurat tego 55zl
czyli 49,5 zł w takich wymiarach, jak Agnieszka chciała.o jaka miła niespodziankaevelinka pisze:A widzisz, forumki odejmują sobie 10%

w sumie to ja mogłabym chcieć. Taką chłopakową dla maluszka.evelinka pisze:Jeśli ktoś by chciał coś z minky w innym kolorze, niech się zadeklaruje,

Deco-Ania pisze:a jak komuś się duuuuużo wzorów podoba??![]()
Sowy są baaardzo popularnym wzorem ostatnimi czasy. Dla mnie fajne są jeszcze rakiety i te w zygzaki.Deco-Ania pisze:I po ile to minky? (bo ja to chyba zbankrutuję w końcu przez Ciebie)
bardziej myślę o takiej chusteczce na rzep pod szyje dla maluszka - bo z szaliczkami w rozmiarze mini ciężko.evelinka pisze:Jeśli ma być taka przytulanka
Deco-Ania pisze:bardziej myślę o takiej chusteczce na rzep pod szyje dla maluszka - bo z szaliczkami w rozmiarze mini ciężko.evelinka pisze:Jeśli ma być taka przytulanka
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:agnieszka19, oj to duże. Ja myślałam o takim ale mniejszym co by Kacper dał radę utrzymać jakoś

super - to ja jestem chętnaevelinka pisze:Deco-Ania, chusteczki myślę, że po 25 zl minus rabat.

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Tylko, żeby nie było, ostrzegam, że fajne
ja przepadłam 

a można liczyć na wersję dla chłopców?evelinka pisze:wczoraj powstała chustka pod szyję z minky i bawełny
najszerzej można zapiąć na 41 cm, a najwęziej na 22 cm. Wysokość 19 cm.

Pettiskirt
które uwielbiam

evelinka pisze:Pettiskirtktóre uwielbiam
Lazur dla córki klarysy
Zuza w niej nie usiedzi nawet przez chwilę, od razu chce się jej tańczyć.
Przypomniało mi się, jak sama byłam małą dziewczynką. 

aż mi się buzia śmieje 
MadMar pisze:evelinka, wow, pięknyaż mi się buzia śmieje

Przeprasza, ale uśmiałam się do łezcaixa pisze:evelinka, piękna. Ale dla 12 osób... to 360 zł.

Wróć do Moja pasja, moja praca, mój biznes
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość