i na razie kit
jeszcze nie sprawdziliśmy czy Hanka polubi, choć chciała

Maksiu non stop bawi się lego i torami hot wheels. Jak się nie bawi to dzwoni do babć lub próbuje pisać smsa.
Mąż kupił w Aldi i zamontował, że niby Mikołaj taki dowcipny jak zostawiał prezenty. A Małgosia dostała klocki Clemmy w pudełku i hitem jest wkładanie i wyjmowanie. No i gryzienie
Najbardziej jednak pokochała zabawki do kąpieli.

) lotnisko imaginext
- już szukamy zabawek do niego pasujących 
i to wg niego jest super

no i jeszcze taki mis z lamaze z gryzaczkiem ok,ale bez szalu.

Kurczak pisze:Bian, a co to takiego te ptaszki?
19anioleczek92 pisze:My też mamy ptaszka digi birds i jest szał...Myślę o zakupie większej kolekcji żeby je łączyć
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:No ale co one takiego robią??
lmyszka pisze:No ale co one takiego robią??
Bian pisze:Ten nasz reaguje na dołączony gwizdek

A 2013 
+ jakieś pierdółki typu kolorowanki itd.
To chyba tyle...
On uwielbia wszelkie instrumenty muzyczne od szklanek i drewnianych łyżek po trąbkę,gitarę,akordeon i teraz perkusja 
bo ja kiedyś uwielbiałam 

uwielbia
ale zabawki imaginext mają w sobie to coś
szkoda tylko, że samoloty takie drogie , bo lotnisko udało nam się za 39, 99 kupić w Pepco
a samoloty po 40-70 zł 
nie musze pisać, że jest zachwycony ?!

i w czasie jazdy układa napisy 

Pochwalisz się jaki i gdzie kupiliście (może być na priv)?sardynka pisze:w końcu zdecydowaliśmy się na zakup autka na akumulator i to absolutny hit...obydwoje przepadli

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Generalnie będziemy rozglądać się za nowym większym tabletem dla dziewczynek,ale miałam na myśli pomysły na zabawki i inne gadżety.Z drobnostek pewnie będą karteczki do segregatora,jest na nie nadal szał i bardzo je cieszą nowe nabytki.malaJu pisze:EDIT: tak, dostała Scrabble, a Leoś:Super zabawa

Deco-Ania pisze:lmyszka, u Julka szał na Psi Patrol więc prezent już wymyślony - dostanie Bazę Psiego Patrolu (składkowy od rodziny męża).
dzięki ppola.ppola pisze:mikołajkowa, ja widziałam w Smyku
Ok, to trochę się zmieniło od tego wpisu. Z tych większych prezentów bardzo fajnie sprawdza się garaż Bburago, farma Eichorn (mamy tę http://www.empik.com/eichhorn-drewniana ... lsrc=aw.ds i Empik ma na nią super cenę, ja w zeszłym roku płaciłam na Allegro coś ok. 100 zł już z przesyłką - i choć tak jak napisałam zabawka jest w częstym użyciu, to jak za stówę spodziewałabym się lepszej jakości figurek - są dosyć marne), kolejka drewniana. Za to stojąca tablica jest używana raczej rzadko, ale to pewnie zależy od dziecka.ava pisze:W święta młody dostał pełno prezentów, niektóre nie były tanie, ale żeby był wśród nich jakiś hit to niestety nie mogę tego powiedzieć (...). Wszystko było dobre, ale przez chwilę.
A ja mam już mały magazyn zabawek po 3 dzieciaków.ava pisze:kończy roczek
ava pisze:stoliczek edukacyjny Smily Play
- skoczek
- kostka edukacyjna
- rowerek trójkołowy
coś tyyyy. U nas się sprawdzał. Korzystaliśmy długo,bo wolałam na wózek niż nosić na rączkach. A Gabcio lekki nie był. W dodatku parasolka (ja miałam Maclarena Triumph-a ) zajmował mało miejsca, a dopóki nie miałam auta kombi, to miejsce było na wagę złotacaixa pisze:Myślałam o wózku lekkiej parasolce ale boję się, że jak mały pójdzie na nogi to koniec jeżdżenia.

Na razie nie, ale jak coś wpadnie mi do głowy, to na pewno się podzielęcaixa pisze:Masz jeszcze jakieś pomysły?
I liczę na wzajemność U nas to samo.caixa pisze:Na Chrzciny poprosiłam o pieniądze bo stwierdziłam, że tak będzie rozsądniej. Na Święta tak głupio
mi się podoba, ale moje dzieci ogólnie nie bawią się zabawkami. Tylko klocki i coś co nazywam "smieciami", czyli jakieś pudełka, naklejki, sprzęty kuchenne w stylu łyżek, zabawa w bazę, etc. Czyli słaba grupa testowaKurczak pisze:Jak oceniasz tego Magic Jinna?

U nas jeszcze zanim święta to urodziny Agatki (zupełna pustka w głowie).Co do gwiazdkowych prezentów to jedno co wiem na pewno to odtwarzacz cd jako wspólny prezent,na dzień dzisiejszy najbardziej podoba mi się ten:

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości