u nas obydwie lubią dmuchać
Do tego "grają" na organach ( maja takie wielkie profesjonalne ) no i teraz gitara... chrzestny grający się zobowiązał i stwierdził że jej ukulele kupi 

lmyszka pisze:Ręka mnie nęka albo Wykrywacz skarbów
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013caixa pisze:Mamy chłopców. Potrzebuję prezent dla chrześniaka . 2 lata kończy i lubi autobusy. Możecie polecić coś?
Ale mamy autobus i tramwaj i czasem się nimi bawi. Kupiłam w jakimś markecie, takie przegubowe z otwieranymi drzwiami. Oczywiście to też zabawka 3+. Nie wiem czy dla Twojego chrześniaka by się nadawała. U nas nawet jak urwało się jakieś lusterko przy autach, to Łukasz nie brał do buzi tylko wyrzucał.ava pisze:Dopiero niedawno oświeciło mnie, że skoro na święta najprawdopodobniej młodszy będzie z nami, to przecież jemu też powinniśmy coś kupić, więc zamówiłam:
lmyszka pisze:Bian, a jeszcze Łowcy duchów?
A rybek też epee z myślą bardziej o 3 latku?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Mam nawet do sprzedania tylko ze z rozowa lapka
lmyszka pisze:lmyszka pisze:Bian, a jeszcze Łowcy duchów?
A rybek też epee z myślą bardziej o 3 latku?
Podbijam

Pomogłaś nam w podjęciu decyzji 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Gdyby ktoś szukał prezentu dla dziecka, które lubi słuchać bajek to polecam storidoo. Można tworzyć i słuchać bajek.

-okl01.jpg)

kari pisze:szaraczarownica, zapraszamchoć nie wiem co na to mój syn

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
może jeszcze się pojawi gdzieś, chciał chrzestny kupić na urodziny, ale jak nie to poczekamy do świąt...

Ale biorąc pod uwagę dzikie tłumy, które się kłębiły przy stoiskach z zabawkami właśnie tego 15-go, to podejrzewałam, że już im zeszło. Zwłaszcza z taką ceną.

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość