Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Nie wiem, ale obawiam się, że nowe młodsze rodzeństwo też nie spełnia tych wymagańBlue pisze:Może coś innego,futerkowego,mniejszego,bez wyprowadzania na spacery,nieśmierdzące,ciche,niealergicznego-istnieje takie zwierzę?
):
Moja siostra też na pewno zrobi listę dla swoich dzieci, więc tu nie będzie większego problemu. Gorzej z dziećmi od strony S....my taki mamy ale nie ma futerkaBlue pisze:Może coś innego,futerkowego,mniejszego,bez wyprowadzania na spacery,nieśmierdzące,ciche,niealergicznego-istnieje takie zwierzę
z Barbie jest szał....dostała domek i jest zabawa 
Według alergologa jaszczurki to jedno z niewielu stworzeń, które możemy mieć w domu 

2017
2021To fakt, z takimi dziećmi jest kiepsko, ale może być jeszcze gorzej - lista prezentów dla dziecka, które samo nie powie o czym marzy, dzień przed Wigilią ma urodziny (więc budżet na prezenty jest właściwie x2), a do tego ma starsze rodzeństwo tej samej płci, dzięki któremu w domu jest już milion zabawekmartonia pisze:chyba najgorzej będzie wymyślić prezent dla dzieci, które jeszcze same nie powiedzą o czym marzą

U nas lista prezentów gwiazdkowych (tj. od nas, mojej rodzinki i teściów) też już prawie zapięta na ostatni guzik, ale pokażę, jak pozamawiam, może jeszcze coś się zmieni.malaJu pisze:u nas już po wszystkim
caixa pisze:Nie dobijajcie mnie. Ja nawet planów jeszcze nie mam.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013ja też nie, chociaż Gabryś już jakieś propozycje rzuca, martwie się jak na was patrze, że znów na ostatnią chwilę będę kupować, a w tym roku będzie to nie lada wyzwanie, bo będę miała w domu miesięczniakacaixa pisze:Nie dobijajcie mnie. Ja nawet planów jeszcze nie mam.

U nas w tym roku zrobiliśmy trochę inaczej (tj. z moją rodziną) - na konto mają mi przelać tyle kasy ile przeznaczają na prezenty (u nas to żadne tabu i tajemnica) i ja z tej puli (każdy łobuz ma swoją) mam wszystko zamówić.Kurczak pisze:ava, u nas też już z grubsza lista gotowa, linki rozesłane.
Kurcze, a miałam pisać do Ciebie i malulu w tej samej sprawiecaixa pisze: ava, liczę na ciebie. Może coś ściągnę.

Pewnie, że możeszmikron123 pisze:avajesli mogę ci coś podpowiedzieć bo mój młody ma 4 lata wiec trochę już przerobiłam
Rzeczywiście fajny, ale mamy w domu już 3 kombajnymikron123 pisze:fajny jest kombaj z serii playmobile country
Kochana, tutaj obrazki mają znaczenie, a nie rymymikron123 pisze:Książki Traktor nie polecam - fatalne rymy
Ale ja właśnie szukałam czegoś prostego, żeby go zachęcić do planszówek, póki co nie jest ich fanem (w domu mamy aż jedną).mikron123 pisze:Grzybobranie polecam- gramy co dzień od 2 tygodni ale wydaje mi się ze z Trefla będzie dla Wojtka atrakcyjniejsze
Ja mam mieszane uczucia, nie wiem czy mu się spodobają, choć co widzi reklamę to mówi, że je chce.mikron123 pisze:O spadających małpkach myślałam

A 2013 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013niesia2708 pisze:U nas też Hatchimals na liście.

do Waszych pociech mi chyba najbliżej 
2017
2021Mój tak samo, w ogóle nie wzbudziło to jego zainteresowania.agunia pisze:Moje tez nie wolaja Hatchimals na szczescie,mimo iz reklame wodzialy na pewno wiele razy
Dlatego na liście są też jakieś praktyczne rzeczy, np. pojemnik na zabawki do kąpieli. Na Mikołajki ode mnie dostanie pierwszy kubek niekapek.
a zebrę mamy z Dumela o taką http://www.smyk.com/catalog/product/vie ... gKMc_D_BwE
2017
2021agnieszka19 pisze:edit: Wygoglowałam... Jak dla mnie to nie warte jest swojej ceny... Dobrze, że moje jeszcze tego nie wołają...

2017
2021

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość