utwierdza mnie to w przekonaniu, że będzie to udany prezent 

sistermonn pisze:U na pomysłów brak
Jak narazie wymyśłiliśmy coś takiego:![]()
+ krzesełko do karmienia.
Sądzę, że na tym prezenty się skończą, bo L. i tak nie skuma o co chodzi

sistermonn pisze:U na pomysłów brak
Jak narazie wymyśłiliśmy coś takiego:
Bian pisze:sistermonn moje dziewczyny miały coś podobnego
a nam znajomi identyczne pożyczyli dla Karolci, ale była większa więc korzystała z wersji stoliczkowej. Dobrze, że mi przypomniałyście to poprosiłam o ponowne pożyczenie dla Gabrysi. Zobaczymy co ona na toBian pisze:sistermonn moje dziewczyny miały coś podobnego:
jest nie do zdarcia, bawiła się całe lato w piaskownicy, teraz ma w domu
Tylko nie wiem kto był producentem - chyba Tchibo

U Marysi sa drobniejsze kropeczki i talerze też są w kropeczki 

Młody śpi, więc z ciekawości zaraz przyniosę i złożę.

To jeszcze Ci napiszę, że o ile dobrze pamiętam 69,99 zł.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

A 2013 

Ale nie wiem czy w każdej, wczoraj moja siostra była w największej w B-wie i mówiła, że nie było.kasieńka 85 pisze:gazetki są już w Biedronce

no nie do końca - mamy farmę z tego i faktycznie czesć pasuje a cześć nie a raczej, na szczyt mozna ale do nich się już nie doczepi. Niestety nie mogę powiedzieć ze są takie same jeśli chodzi o jakość wykonania bo nie są, sa zdecydowanie miękciejsze więc się gną. Marysia nie była z nic zadowolona, wkurzała się że nawet same do siebie nieraz nie pasowały, niestety poszły do piwnicy a szkoda bo zestaw był całkiem fajny.Misiak pisze:Te klocki sa podobne, a nawet ponoc takie same bo pasuja do oryginalnych Duplo.

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość