Deco-Ania pisze:przed chwilą znalezione - może komuś się spodoba:
http://allegro.pl/playskool-karuzela-18 ... 88963.html

gwyneth1975 pisze:w jakim wieku jest szansa, że Młoda będzie takimi gadżetami zainteresowana?

) postanowiłam że koniec na jakiś czas z zakupem zabawek. W związku z tym na Gwiazdkę Karolcia dostanie grę albo puzzle. A prezent Gabrysi to nadal zagadka.

kakonka pisze:
dostał na Mikołajki

(chyba będę musiała dorzucić mojego starego laptopa... bo podobno ten minecraft na komputerze jest fajniejszy niż ten na tablecie... 

bo dostałam zlecenie od teścia. Także dla Małej zabawki mam z głowy.
oby i u nas szal byl, Mlody sam wypatrzyl trackmastera na you tube i stwierdzil, ze chce 

jak powiedziałam tak będzie i od nas i chrzestnego Karolcia dostanie:kasieńka 85 pisze:na Gwiazdkę Karolcia dostanie grę albo puzzle
tylko nie wiem dokładnie, które części.
ale teściowie kupili jej to na Mikołajki. Zatem dostanie ubrania(bo nie mam pomysłu na nic innego a kupować zabawki na siłę to nie sztuka). Jeszcze coś do kąpieli od dziadków dostanie. Swoją drogą Ci przyjaciele do kąpieli to fajna sprawa. Nawet tata ma radochę jak kąpie córki. Co od reszty dostanie Gabrysia? Nie wiem.
WytrzymałamDeco-Ania pisze:kasieńka 85, Wytrzymałaś z Rzepką?? nie dałaś jeszcze?? Normalnie podziwiam koleżankę.
No, dobra w sumie o niej zapomniałam

Trochę się zmieniło, dostanie nieco mniej kasyava pisze:chrześnica mojego S. dostanie kasę, zbiera na laptopa

Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość