Blue pisze:A inne mamusie dziewczynek co kupują?
"Ciemność, ciemność widzę"

Blue pisze:A inne mamusie dziewczynek co kupują?

.
to chyba jeden prezent z głowy 
) to nadal brakuje elementów
Ostatnio fajnie się bawiła też drewnianymi, budowała równoważnie i jakieś cuda inne
Generalnie mocno kombinuje, buduje i tworzy
Jeszcze chciała zegar stojacy z kwiatkami 

też się zastanawiamy bo ten zestaw ma dużo kół i opon a pojazdy są u nas na topie a na gwiazdkę też chcemy kupić lego ale jeszcze nie wiem jaki zestawszaraczarownica pisze:kakonka, j
ppola pisze:Najgorsze jest to ze chwilę później mam urodziny obydwóch

a widzisz o tym nawet nie pomyślałam ale tymi lego najbardziej lubię się bawić bo mogę zbudować domek z kwiatkami a nie tylko samochodyszaraczarownica pisze: Pudełko tej wielkości kosztuje prawie 100 zł. Więc jak kupujesz zestaw za 120 zł, to klocki Ci wychodzą za pół darmo

Paulinka pisze: kakonka, co to jest ten Jinn?

i wychodzą cudaszaraczarownica pisze:Misiak, tak.

Zazdroszczę, dla mojego mogą nie istniećelinka3 pisze:okazało się że Tymek bardzo lubi klocki
Nie wiem czy polecamelinka3 pisze:myślimy o garażu tylko jeszcze nie wiem dokładnie jaki, coś polecacie?
ale jakiś czas temu byliśmy o krok od zakupu garażu Bburago, o tego modelu:
Akurat do tego garażu, który wkleiłam, są 2 autka w zestawie, można też potem dokupić je osobno. Ale skoro mój młody ma ok. 20 sztuk tych z Welly i lubi się nimi bawić to za bardzo nie widzę sensu kupowania innychelinka3 pisze: zupełnie nie pomyślałam o rozmiarze samochodzików
Hosiole pisze:- rower dwukołowy z przerzutkami (czeka juz w komórce, kupiliśmy korzystając z promocji z 1000 na 550)
- narty + buty

...i to baaaaaaaaaaardzo zastanawiam się nad pałacem a do tego Anna i ElsaJustinaa pisze:Ponieważ miłość do Frozen nadal żywa

Fuente pisze:a tak to jest szansa, że każde zajmie się swoim
Nadzieję trzeba mieć. 
) i często się nią bawi, więc może byłby to dobry pomysł

kasieńka 85 pisze:niesia2708, może "Nawlekaj, nie czekaj"?
a i ja z mężem mieliśmy ubaw 
Wróć do Zakupy z okazji Dnia...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość