Nie wiem jak długo - bo Antosia prawie trzy tygodnie nie było.
Mam nadzieję, że Antek nie przyniesie mi żadnych żyjątek do domu. Ale na samą myśl mnie już wszystko swędzi.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Deco-Ania pisze:Też tak myślałam.
Ciekawa jestem co powie w tym temacie mój zwariowany na punkcie higieny - wręcz sterylności - mąż.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Bardzo przewidywalna reakcja: To może lepiej niech nie chodzi do tego przedszkola.Deco-Ania pisze:Ciekawa jestem co powie w tym temacie mój zwariowany na punkcie higieny - wręcz sterylności - mąż.
Do naszego przedszkola kiedyś przyniosło dziecko, którego rodzice oboje byli lekarzami.malaJu pisze:Co ważniejsze, wszawicę przynoszą różne dzieci. W "moim" była kilka lat temu. Przyniósł ja chłopiec z tzw "dobrego domu".
Muszę powiedzieć M. - już widzę jego minę.Dorota Grodecka pisze:o wszy brudu nie lubia. uwielbiaja czystosc

Deco-Ania pisze:w przedszkolu wisi kartka, że pojawiła się wszawica
ooo noooołPepsi pisze:news piątkowego porankaDeco-Ania pisze:w przedszkolu wisi kartka, że pojawiła się wszawica
sweet

nie ma długich włosów więc nie powinny wpadać do zupy. Mam w planie porozmawiać na ten temat przy najbliższej okazji. Wydaje mi się że Panie wiedzą o podstawach higieny, zwłaszcza że nauczycielka uprzedzała na zebraniu żeby informować jak coś się pojawi.AgaGrusiecka pisze:kasieńka 85, ja bym poprosiła panie, żeby nie czesały mojego dziecka wspólnym grzebieniem. A rozpuszczone włosy to nie jest dobry pomysł, bo często lądują w zupie. Chociaż Twoja Karolcia chyba nie ma takich długich.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Od początku roku do końca. U Łukasza w szkole też znowu był komunikat. Wczoraj pielęgniarka sprawdziła im głowy i na szczęście jego klasa czysta 
AgaGrusiecka pisze:Wczoraj pielęgniarka sprawdziła im głowy i na szczęście jego klasa czysta
malaJu pisze:Jeśli coś u Ulci znajdą, to oczywiście wszyscy do leczenia.

zbroziu pisze:szaraczarownica,
Jakie dają objawy?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości