Tak jak u nas. Antoś to może tydzień czasu był w przedszkolu w tym miesiącu.lmyszka pisze:od trzech tygodni cały czas coś
Tak jak u nas. Antoś to może tydzień czasu był w przedszkolu w tym miesiącu.lmyszka pisze:od trzech tygodni cały czas coś
kasieńka 85 pisze:sumamed forte.
Rzeczywiście gorączka jest wysoka ale tak jak napisała Pati , możesz podawać na zmianę. Czopki to bardzo dobre rozwiązanie . Nie obciążają żołądka i działają ekspresowo. Trzymajcie się.

czyli 12 ibuprofen, 16 paracetamol (czopek), 20 ibuprofen, itd. ? Bo tak też podawalam. Tylko że paracetamol na Karolcię nie działa.caixa pisze:Ja podawałam co 4. Ale tak jak pisałam zamiennie z czopkami.

A 2013 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013kasieńka 85 pisze:Oby tak zostalo.
i nie chce spaść kolo 13 podałam pedicetamol, o 17 druga dawka a temperatura wzrosła teraz o 19:30 ibufen i czeka staram się obniżyć mu okladami ale jest mi ciężko samej bo się wyrywa a Michał będzie dopiero po 21 jak tak będzie dalej to doraźna city. I znowu bez kaszlu, kataru podejrzewam te ... piątki bo ostatnio to był efekt zęba a a a zejde normalnie. ...Deco-Ania pisze:I też znam wersję, ze co 4 godziny. O dwóch nie słyszałam.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013Tak.kasieńka 85 pisze:Ile kresek odejmuje się od temperatury mierzonej w pupie? 5?

Tak właśnie myślałam i pediatra potwierdziła.ava pisze:Tak.kasieńka 85 pisze:Ile kresek odejmuje się od temperatury mierzonej w pupie? 5?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013To samo było u nas wczorajlmyszka pisze:Ponad godzinę temu dałam lek na gorączkę oraz wykąpałam w chłodniejszej wodzie a termometr dalej pokazuje 39.2
o 1 w nocy byliśmy na studzinskiego bo już nie wiedziałam co robić, ale pani doktor? Hmm nie wzbudziła mojego zaufania i dziś poszliśmy jeszcze raz do naszej Pani dr. No i mamy "wirusowe zapalenie gardła", dostaliśmy Amotaks i w czwartek kontrola... najgorsza jest ta gorączka
mój bidulek teraz śpi wiec ja działam z okładami 19anioleczek92 pisze:o 1 w nocy byliśmyna studzinskiego bo już nie wiedziałam co robić, ale pani doktor? Hmm nie wzbudziła mojego zaufania
mam nadzieję że i u nas pomoże, jestem załamana trochę bo to jego druga tak wysoka gorączka w życiu, i że nie daje się zbijać 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.201319anioleczek92 pisze:Niestetymam nadzieję że i u nas pomoże, jestem załamana trochę bo to jego druga tak wysoka gorączka w życiu, i że nie daje się zbijać

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości