trochę dziwne bo morfologia ok tylko niby lekko niżej limfocyty i powyżej neutrocyty ale CRP 28 a norma do 5...caixa pisze:malinka1984, jak dla mnie typowy skok po szczepieniu. Walczy organizm. Moja po tym MMR po 40 stopni miała.
trochę dziwne bo morfologia ok tylko niby lekko niżej limfocyty i powyżej neutrocyty ale CRP 28 a norma do 5...caixa pisze:malinka1984, jak dla mnie typowy skok po szczepieniu. Walczy organizm. Moja po tym MMR po 40 stopni miała.
chociaż niby neutrocyty nad limfocytami wskazują bakterie ale chyba różnie z tym bywa. A która to doba po szczepieniu? Bo gorączka w ok 7-8 dobie to norma właśnie. Miki też miał ok 39 ale to jedną dobę tylko właśnieo złapał w przedszkolu?Zdrówkamisiao1983 pisze:Adaś dziś rozpoczął ospę
.nie wiemy gdzie złapał.malinka1984 pisze:o złapał w przedszkolu?

Ja przeszłam podobnie - 2 tygodnie zdechły pies, potem 2 miesiące potwornego kaszlu (na szczęście bez wymiotów, chociaż raz już było o włos), a tylko 2 miesiące, bo dostałam leki żeby go zahamować. No a potem ponad rok odruchu kaszlowego przy byle katarze (przy porządniejszej chorobie kaszlałam tak, że zawsze padało podejrzenie, że to krztusiec, co oczywiście szybko dementowałam
) lub nawet jak ja byłam zdrowa, a ktoś w domu chorował, czyli atakowały mnie wirusy, ale organizm z nimi skutecznie walczył.
Dobrze, że tak łagodnie ją przechodzi 

Nawet ostatnio któryś lekarz stwierdził, że 1,5 roku po krztuścu to już właśnie taki okres, że wygasza się odruch kaszlowy.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Oby to faktycznie byl jakiś wirus.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość