kasieńka 85 pisze:Justinaa, wygląda na reakcję na rozstanie.
ponoć gardło nie za ładne, ale na razie innych zaleceń poza tantum verde i smectą na brzuszek nie dostałyśmycaixa pisze:Dobrze , że to lewa.
Zdrowia dla HaniJustinaa pisze:no właśnie u nas słabo, bo Hania jest leworęczna, ale radzi sobie nie najgorzej
caixa pisze:No tak. Czyli płynnym krokiem z wątku "jutro wielki dzien" do chorób. Standard wrześniowy.
Gabryś po dwóch dniach padł. A ponieważ w piątek cudownie ozdrowiał, to myślałam, że syropami ładnie przeszło... No przeszło, ale w mega kaszel.ola_82 pisze:Paulinka chora...3 dni w przedszkolu i już katar,czuję,że dopiero ją rozkłada więc pewnie tradycyjnie tydzień albo nawet 2 będzie w domu
niestety to prawdacaixa pisze:Czyli płynnym krokiem z wątku "jutro wielki dzien" do chorób. Standard wrześniowy.
Tylko nie wiem czy to już jakieś choróbsko się rozwija czy to odreagowanie na stres...Od wczoraj 38 temperatura ale nic po za tym ani kaszlu ani kataru....O 5 teściowa podała mu Nurofen i do tej pory bez temperatury... ehh myślałam,że po chodzi dłużej niż 4 dni
Na razie czekam....i zastanawiam się co będzie jutro....
My się trzymamy , ale to prawda , że pogoda teraz nie służy i na pewno się dzieci pochorują . Patrycja jak Gabryś ?? Ola , Patrycja widzimy się we wtorek w pszczółkach 

mam to samo i niestety mam przeczucie,że jutro rano wstanie z katarem,bo podejrzanie często mi przed zaśnięciem kichała,dostała baterię leków,ale śmiem wątpić czy zahamują katarKurczak pisze:Ja od 1 września nie mogę spać, bo się martwię odgórnie, kiedy moja padnie...

A 2013 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości