Przykro mi. Duuużo zdrówka!

misia-misia pisze:Mamy już diagnozę. Ostrą pokrzywkę na tle krztuśca. Wyniki dzisiaj przyszły i krztusiec potwierdzony.

kiedyś się skończy.caixa pisze:Patrycja11,kiedyś się skończy.
tylko kiedy do diabła 
bardzo mocno przytulam...
Was oboje :*
Byle do świąt, byle do świąt 

znaczy takiej całej nie rozkruszonej nie próbowałam. I jakoś nie chcę na razie próbować. Co może dostaje w zawiesinie, co musi w tabletce, rozkruszam na łyżeczce i podaje z niewielką ilością płynu.Malwina pisze:Patrycja, a Gabryś nie połknie Ci tabletki jeszcze?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:Kacper był na antybiotyku 2 tygodnie i wcale nie jest zupełnie zdrówCzasem zakaszle i z noska też troszkę leci. Masakra

Fuente pisze:No to z Amelka już lepiej, obyło się bez lekarza póki co...

Trzymajcie się tam!!!malaJu pisze:zbroziu, misia-misia, życzę Wam po prostu Świąt w domu!!

i ja.grafitowa pisze:malaJu pisze:zbroziu, misia-misia, życzę Wam po prostu Świąt w domu!!
I ja również Wam tego życzę

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013malaJu pisze:zbroziu, misia-misia, życzę Wam po prostu Świąt w domu!!

malaJu pisze:zbroziu, misia-misia, życzę Wam po prostu Świąt w domu!!
ja też wam tego życzę dziewczyny. Z całego serca.malaJu pisze:zbroziu, misia-misia, życzę Wam po prostu Świąt w domu!!
Nic dodać nic ująć. Chociaż może - ZDROWYCH Świąt w domu! Trzymam mocno za Was kciuki!malaJu pisze:zbroziu, misia-misia, życzę Wam po prostu Świąt w domu!!
i ja teżMalwina pisze:Dziewczyny, zdrówka dla Maluszków życzę!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości