aż ciężko patrzeć a co dopiero to przechodzić. Zdrówka dla dzieci, oby było tylko lepiejniesia2708 pisze:Misiak, o matko. Byle już było tylko lepiej!!

[

((

A 2013 
Misiak pisze:misiao1983, jak Adas dzis?
oj długo będzie dochodził do siebie po tym świństwie. Misiak, a u was już dobrze ?

i od września będzie mogła normalnie wrócić do przedszkola?Misiak pisze:I tak teraz mamy wolne, bo do wrzesnia przerwa od przedszkola.
superMisiak pisze:My juz od dzis w domku

nawet sobie nie wyobrażamMisiak pisze: Ciezko psychicznie

ale mam gleboka nadzieje, ze byla to jednorazowa akcja bez dalszych skutkow i po rekonwalescencji bedzie mogla normalnie funkcjonowac.

A 2013 

Poza anginą wychodzą Mu co najmniej dwa zęby, więc wszystko się nakłada. Dziś już wstał zupełnie bez gorączki, mam nadzieję, że będzie z górki.Kurczak pisze:Gorączka trudno zbijalna, szybko wracała z powrotem.

A 2013 
dzisiaj Tadzia makabrycznie wysypało, więc pojechałam jeszcze raz do lekarza (sądziłam, że to może być działanie uboczne antybiotyku). No więc mamy dwa wychodzące zęby z martwicą dziąsła, anginę i trzydniówkę. Naraz 
Zdrówka dla Dianki i Tadzia! 
A 2013 
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!hatifnatka pisze:martula_87, jak się czuje Dominik??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość