Od września podaję mu dosyć często. Wcześniej też nieraz dostawał i nigdy nie było problemu.AgaGrusiecka pisze:ava, a nie podawałaś ostatnio Młodemu witaminy C?

wszystko dobrze, zdrowy aktualnie, miło, że pytasz. Więcej napiszę w wątku o salmonelliava pisze:misiao1983, jak Adaś?

niesia2708 pisze:U nas chyba bostonka![]()
I teraz pytanie- co dostawały Wasze dzieci? Czy znacie przypadek zachorowania przez dorosłego?

ava pisze:sardynka, i jak ostatecznie się u Was skończyło?

zgadzam się. U nas takie coś powoduje infekcja, ale wiem, że może być i od alergii. Współczuję, bo to jak szukanie igły w stogu siana.caixa pisze:Kurczak, to takie typowe alergiczne. Coś to musi powodować.

U nas w środę jasełka i nie wiem czy młody dotrze. Od wtorku kaszle i siedzi w domu, wczoraj byłam z nim u pediatry (pierwszy raz w tym roku przedszkolnym! rok temu byłam z jednym albo drugim właściwie co tydzieńDeco-Ania pisze:A w piątek Mikołaj w przedszkolu - ech!
A 2013 
niesia2708 pisze:sardynka, o matko!! Współczuję przejść!! A jak paluszki?? To piekielnie boli
jak moje dzieci będą mieć nadal takie pomysły to na bank zejdę na zawał do 40-tkiUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość