Mateusz po 2 m-cach nieobecności pochodził tydzień i tak się rozłożył, że 3 tygodnie siedział w domu
)Fuente pisze: Naprawde się zastanawiam, czy posyłać Mańka od września do Przedszkola, czy jeszcze rok go przetrzymać...
Niestety nie dałyava pisze:Inhaluje Nebbudem i Beroudalem i liczę, ze dadzą radę
np 6x2 to 12 plus z 5 dni po 1...w każdym bądź razie najpierw zejdź na jedną dawkę na kilka dni (np wieczorem) i dopiero odstaw 
A 2013 
co do oczu nadal ropieją więc Pani doktor stwierdziła,że to raczej nie zapalenie spojówek przepisała krople Biodacyne 2 razy dziennie po kropli i mamy obserwować... mam nadzieję,że to nie jakieś uczuleniowe...19anioleczek92 pisze:No bo jak Was no to raczej szczepiony
Gajka jakieś ukąszenie innego dziecka też kiedyś przyniosła ze żłobka...w sumie specjalnie nic z tym nie robiłam zagoiło się ok 
Fuente pisze:U nas Amelka w przedszkolu była cały tydzień... od poniedziałku siedzi już w domu z meeeegaaaa katarem...
Niestety od soboty zaczęła kichać, od niedzieli regularny katar, więc siedzi w domu Fuente pisze:sardynka, dokładnieNiestety od soboty zaczęła kichać, od niedzieli regularny katar, więc siedzi w domu
A Wojtek 4 dniFuente pisze:Amelka w przedszkolu była cały tydzień
Plus teraz doszła lekka chrypka. Pytałam się kila razy czy boli go gardło, cały czas zapewnia, że nie, ciężko mu zajrzeć do buzi. Mogę się podpisać. Urodziny wypadły mu w sobotę, już były kupione cukierki na poniedziałek do przedszkola, a w niedzielę wstał chorytulipan87 pisze:Trochę szkoda mi przedszkola, bo znów omijają Go fajne rzeczy( mamy rozpiskę z "atrakcjami" na każdy m-c) m.in. świętowanie własnych urodzin z rówieśnikami. Mam nadzieję, że w przyszłym roku szkolnym już nie będzie tak chorował.
Od września trzymał się nad wyraz dzielnie (nie był w przedszkolu 8 dni), ale i On poległ 
Chyba wrócę do konwencjonalnej medycyny bo u nas te wszystkie kuleczki nie zdają egzaminu 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości