Kurczak pisze: Gorączka się utrzymuje już trzeci dzień, od piątku praktycznie nic nie je, butelka mleka dziennie, wczoraj kawałek mandarynki, dziś piętkę od bułki. Nie schodzi nam z kolan, przytula się non stop i często przysypia
Kurczak pisze:wczoraj kawałek mandarynki

mirabell86 pisze:Dianka chodziła teraz do żłobka?
, dostał Klacid, dziś go pół nocy kaszel męczył, po jednej dawce antybiotyku jakby lepiej
Dobra długo nie czekałam u nas pojawił się kaszel- brzydki odrywający się oraz katar. Czeka nas wizyta u pediatry żeby go osluchala no i oczywiście siedzimy razem w domu do przedszkola nie ma szans iść.martula_87 pisze:Zdrówka dla dzieci. Ciekawe kiedy ja w tym dziale znów zamieszczę wpis podejrzewam że całkiem niedługo....bo tydzień w przedszkolu cały przechodzony.
kasieńka 85 pisze:Karolcia ma wiatrówkę.
Uuuuuuu - ale Wam się trafiło.kasieńka 85 pisze:Karolcia ma wiatrówkę.
nie.Spodziewałam się, że zachoruje, bo w przedszkolu epidemia. Pani dr mówiła, że miała już dzisiaj dziecko z naszego. Tylko nie myślałam, że teraz ją wysypie, jak półtora tygodnia nie chodzi do placówki.Bian pisze:A Karolcia była szczepiona?
póki co się nie drapie. Może puder ją odrzuca od tego.Deco-Ania pisze:Powodzenia w walce ze swędzeniem

Wysypać może nawet po 2 tygodniach od kontaktu z zarażającą osobą.kasieńka 85 pisze:Tylko nie myślałam, że teraz ją wysypie, jak półtora tygodnia nie chodzi do placówki
wiem, wiem. Ale nie wierzyłam, że po takim czasie. a tu klopsava pisze:Wysypać może nawet po 2 tygodniach od kontaktu z zarażającą osobą.
my w wakacje będziemy mieli szpitalną powtórkę z testów. Polecam ŁagiewnikiPatrycja11 pisze:czeka nas pobyt w szpitalu w celu pełnej diagnostyki.
Patrycja11 pisze:Jak to pani doktor powiedziała"gra orkiestra".

A 2013 
Malwina pisze:Kurczak, jak Dianka?
to już wolę ospę.grafitowa pisze:w naszym przedszkolu odnotowano przypadki szkarlatyny i choroby bostońskiej i mamy kontrolować/obserwować dzieci.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości