Po prostu jakiś parszywy wirus

to ja tylko dodam, że u Adasia odrazu nie ustało, np dostał zastrzyk o 16 to kasłał dalej i jeszcze po położeniu spać , ok 22 puściło i kolejnego dnia już cisza, kaszel b mokry niemęczący.Blue pisze:dostała ten zastrzyk,po którym wszystko ustało.P
2017
2021
Przejmował się tym jedynie 3 dni - na szczęście!
stan dzieci u Hani w grupie: 11 Znam toagunia pisze:kolejny tydz kombinowanie opieki ehhh....
Teraz ja jestem na zwolnieniu, ale też zawsze kombinacje. Czasem mąż pracuje z domu, moi rodzice biorą wolne, przychodzi moja babcia na parę godzin...
kangurek pisze:kaszle, z dnia na dzień coraz bardziej
A 2013 
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Objawami był straszny kaszel, do duszności/mdłości i problemy żołądkowe pod różnymi postaciami (mdłości i biegunka - mąż, ból żołądka - ja, same mdłości - Staś), które utrzymywały się przez dobre dwa tygodnie. U Stasia było już ostro, bo w czwartek miał zaostrzone szmery w całym układzie oddechowym i sama pediatra była zaniepokojona, ale w końcu wyszedł na prostą za pomocą inhalacji i bezwzględnej kwarantanny w domu (akurat były mrozy). Ogólnie wszyscy już dochodzimy do siebie, Staś może wrócić do przedszkola od poniedziałku i całe szczęście, że dostaliśmy zgodę dopiero od tego dnia, bo dzisiaj okazało się, że dziecko z przedszkola ma podejrzenie szkarlatyny. W ogóle jest pogrom: na około 25 dzieci w piątek było 7, 2 w domu z zapaleniem płuc, a 2 w szpitalu z powikłaniami w obrębie serca. No i ta szkarlatyna...

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość