O tym samym pomyślałamBian pisze:dawno w tym wątku nie było tak gorąco...
oczywiście zdrówka dla wszystkich dzieciaczków... 
póki co inhalujemy, podajemy podstawowe leki i obserwujemy. no i oczywiście goodbye przedszkole (dziś rano się biedaczek popłakał jak się dowiedział, że nie idzie do dzieci
).
A 2013 
. Ładnie zatrzymał cały proces wykwitów ale mała miała tego tak dużo, że schodziło jej 5 tygodni. Niestety po tych wielkich ma blizny.nie załamuj mnie...Karolcia jest cała w krostach. Teraz pojawiają się pojedyncze krosty, ale te, które ma nie goją się moim zdaniem. Chyba spróbuję z tą gencjaną. Jeszcze czytałam o eozynie. Ponoć mniej brudzi.caixa pisze: mała miała tego tak dużo, że schodziło jej 5 tygodni.
ale blizny ma bo Kaja rozdrapała czy tak po prostu?caixa pisze:Niestety po tych wielkich ma blizny.

kasieńka 85 pisze:ale blizny ma bo Kaja rozdrapała czy tak po prostu?
kasieńka 85 pisze:I czy ta gencjana szczypie?
4 dzień.caixa pisze:Który to dzień?
ech...to bosko...Karolcia największe ma na twarzy i w jej okolicach. I stąd moja obawa, że one po pudrodermie nie zasychają, powiem, że nawet rosną.caixa pisze:Myślę, że to kwestia tego, że skóra cieniutka a krosty były gigantyczne.
dzieki. Dzisiaj już mi lepiej odrobinę. Najważniejsze, że Karolcia nie rozdrapuje. I że jest w bardzo dobrym humorze, mimo wysypu. Nie zauważam białych okruszków i jest mi lepiej.caixa pisze:Dużo sił kochana
.

kasieńka 85 pisze:Karola5, przykro mi. Spójrz na to z innej strony. Skoro jest gorzej to Basia pewnie nie najlepiej się czuje. Antybiotyk przyniesie jej ulgę. Trzymaj się.
Zdrówka dla Basi!oj tak. Na Gabrysię antybiotyk nie działa. Znaczy się działa, póki go bierze. Gdy przestanie kaszel automatem wraca. Zatem inhalujemy się Nebbudem.malaJu pisze:Bian, u nas Pulmicort działa cuda. Dzięki niemu plus Neosine, Montelucast i Jovesto nie dochodzi do rozwoju choroby. Z alergikami chyba ciężko inaczej...
malaJu pisze: Pulmicort działa cuda. Dzięki niemu plus Neosine, Montelucast i Jovesto
ja już to też pisałam, bo u nas jest dokładnie tak samo. Jakby wyprowadzka w góry miała nam pomóc to ja się wyprowadzam z wamicaixa pisze:malaJu pisze: Pulmicort działa cuda. Dzięki niemu plus Neosine, Montelucast i Jovesto
Absolutnie na moje dziecko nie działa. A zwłaszcza Neosine. Mam wrażenie , że po niej jest dużo gorzej.

Fajnie będzie. nawet chore dzieci nie popsują nam humoru prawda?caixa pisze:Patrycja11, kupimy pensjonat i będziemy wynajmować.Fajnie będzie.
ja przestałam się już łudzić że nam pomoże cokolwiekcaixa pisze:No plan jest taki , że nie będą tam chorować.
widzę właśnie i zewsząd słyszę. U nas tak naprawdę to antybiotyk łącznie dni 14 bo przecież najpierw brał Augumentin. W poniedziałek jedziemy do alergologa, ale zastanawiam się czy nie pojedziemy też do naszej pediatry. I boje się jak ognia słowa szpital.niesia2708 pisze:Patrycja11, bo teraz są jakieś zmutowane wirusy

we wtorek pierwsze krosty i wtedy też pojawiła się temperatura. Co wieczór rosła. Dwa razy w południe. Zwykle była to temperatura w okolicach 38,3. Dzisiaj jest najwyższa. Dziwi mnie to trochę bo krosty już się goją a tu gorączka trwa.caixa pisze:kasieńka 85, a kiedy się pojawiła temperatura? U nas w 3 dobie i też konkretnie. W 4 dobie poszłam do lekarza i dostałyśmy Heviran. Od razu jak ręką odjął.
martula_87 pisze:Za dwa dni kontrola bo lekarka mówi że jest masa dzieciaków z zapaleniem płuc.
Drżę na samą myśl więc chyba jeszcze zostawię ją kolejny tydzień w domu chociaż to daje po kieszeni 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości