Blue pisze:Młodsza nadal zdrowa,tfu,tfu ciekawe kiedy ją trafi.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013misiao1983 pisze: że jak czytam wątek maskotki, to ten to jest taka bzdura, pestka, nic nie znacząca drobnostka, że aż wstyd pisać i przeżywać " kaszel ".

19anioleczek92 pisze:Wychodzimy z anginy...Z piątku na sobotę dostał temperaturę i tak do poniedziałku o 23 ostatnia dawka nurofenu i jak się pojawiła,tak znikła...Gardło masakryczne i bardzo go bolałoW sumie od dziś dopiero zaczął jeść bo tak to żył tylko na kakao. Mamy Summamed,wapno bo dostał mega wysypki na całej buzi,hasco sept. W piątek kontrola

ola pisze:Już sama nie wiem czy puszczać jutro do żłobka czy nie

sardynka pisze:może laryngolog jakiś by go obejrzał czy uszy/ zatoki ok?
dokładnie, lekarka mówiła że rzadko przed 2 rokiem dzieci mają piątki. Mąż nie wierzy tej lekarceKurczak pisze:ola, strasznie szybko! Fajnie, będziecie mieć ząbkowanie z głowy
no ale to się okaże za kilka tygodni czy coś tam wyszło czy tak tylko zbyła.
Ale u nas też przy ząbkowaniu nie bylo nigdy żadnych atrakcji, jedynie gorsze noce ze spaniem.tulipan87 pisze:My na bilansie 2 latka też mieliśmy już komplet ząbków. Nie wiem czy to dziwne, nam pediatra powiedziała że raczej normalne.
Dobrze chociaż, że wychodzą wszystkie bezobjawowo 
Kurczak pisze:To z tego wynika, że moja Dianka zapóźniona w temacie piątekDobrze chociaż, że wychodzą wszystkie bezobjawowo
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
A 2013 

Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości