oby nic poważnego się z tego nie wykluło.niesia2708 pisze:Ozdrowiałam w oka mgnieniu jak dzisiaj się obudziłam i usłyszałam że Karolcia pokasłuje i 38 na liczniku
oby nic poważnego się z tego nie wykluło.niesia2708 pisze:Ozdrowiałam w oka mgnieniu jak dzisiaj się obudziłam i usłyszałam że Karolcia pokasłuje i 38 na liczniku
I w sumie chyba lepiej go podac zeby ochronic Agatke.
Moja bidulka

A 2013 
Patrycja11 pisze:soboty zakaszlał raz, od niedzieli lekki gil, od poniedziałku już gil do pasa, teraz kaszel.
okrutnie się boję tej diagnozy. Czekam na wizytę u Pankowskiej. Mamy wyznaczoną na 27 marca, liczę na to, że zabierze nas do szpitala na pełną diagnostykę.malaJu pisze:Myślę, że porządnie musicie się wziąć za Gabrysia drogi oddechowe, bo może to też astmatyk i stąd to wszystko.
Patrycja11 pisze:okrutnie się boję tej diagnozy

a ja dla odmiany czekam z utęsknieniem, aż ktoś wreszcie mi powie dlaczego Gabrysia kaszle. Przez niewiedzę mam różne scenariusze w głowie. A jak będziemy znali przyczynę to będziemy wiedzieć co robić.Patrycja11 pisze: malaJu pisze:Myślę, że porządnie musicie się wziąć za Gabrysia drogi oddechowe, bo może to też astmatyk i stąd to wszystko.
okrutnie się boję tej diagnozy.
Myślę, że Was położy do szpitala.Patrycja11 pisze:Czekam na wizytę u Pankowskiej. Mamy wyznaczoną na 27 marca, liczę na to, że zabierze nas do szpitala na pełną diagnostykę.
zdrowia dla naszych malutków 
Kurczak pisze:Ech, wiosną będzie lepiej, wiosną będzie lepiej..
wiem dlatego walczymy. Co nie zmienia faktu, że umieram ze strachu czy nie będzie gorzej.caixa pisze:Patrycja11, walczcie. Jeśli nie ma zmian, jest szansa.
Gorączka już zupełnie odpuściła,w nocy i rano miała tak na poziomie 38.Rozrabia,tylko apetytu zupelnie nie ma,na cały dzien dwie parowki i pol miseczki zupy zjadla.Ale ulga ogromna ze bez antybiotyku sie obejdzie
A 2013 

u nas lekkie po kaslywanie i czasem coś z nosa poleci a 14 szczepienie Wy też?malaJu pisze:no i własnie Ula zaczęla wymiotować. Jelitówka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości