Też tyle mamyMamaŻaby pisze:Dziewczyny czy 29 punktów w naborze to dużo?

Masakra z tymi przedszkolami...
)

Trochę odetchniecie z tym planowaniem kto kiedy zajmie się Agatką.
Ale się stresuję 1 września

Małe przedszkole w naszym pobliżu. Absolutnie nie zbierałam na jego temat żadnych opinii. Jest blisko i na trasie do pracy;

ja i już się stresuję bo w naszym przedszkolu będzie wolnych aż 18 miejsc...MamaŻaby pisze:Czy ktoś poza mną bierze udział w rekrutacji do przedszkola od września? Rekrutacja rusza dzisiaj![]()

To, które mam najbliżej, obok szkoły Łukasza, nie do końca mi odpowiada, bo jest słabe. Mąż radzi, żeby mimo to zapisać ją tam na ten rok. Najwyżej za rok zmienimy. Będzie już starsza, więcej zrozumie, więc będę ją mogła np. zapisać do swojego. Mętlik mam w głowie. Jeszcze zostało kilka dni na podjęcie decyzji 
a dlaczego teraz nie możesz?AgaGrusiecka pisze:więc będę ją mogła np. zapisać do swojego.

Gosia od 3 lat jest ze mną ciągle. Musi iść do innej placówki, bo jeśli będzie w moim przedszkolu, ale w innej grupie (w mojej nie mogłaby być), to trudno jej będzie przetłumaczyć że nie może iść do mamy. Serce by mnie bolało, gdybym widziała jej płacz i nie mogłabym jej utulić.aniablw pisze:Czy może ktoś z Was orientuje się jak wygląda kwestia przedszkoli prywatnych? Cenowo? Może jesteście w stanie polecić przedszkola z rejonie Widzewa/Dąbrowy lub Śródmieścia?

Jest pierwszy na liście rezerwowej. Jestem tym zaskoczona. Za pół godziny jadę odebrać młodego, to przy okazji wejdę do sekretariatu dowiedzieć się ile punktów trzeba było mieć, żeby się dostać.
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013

Na wsikari pisze:ava rekrutowała w innym mieście

Wróć do Nauczyciel wychowania przedszkolnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości