bardzo smutny i poruszający film o naszym mieście
mimo przygnębienia, jakie mnie po jego obejrzeniu dopadło., polecam

hatifnatka pisze:byliśmy wczoraj na 'Iluzji'. szału nie robi, ale przyjemnie spędziliśmy czas. można obejrzeć![]()
Film w stylu jaki lubię, więc ja byłam zachwycona. Mężowi tez sie podobał 

agnieszka19 pisze:Labirynt:
hatifnatka pisze:byliśmy wczoraj na 'Iluzji'. szału nie robi, ale przyjemnie spędziliśmy czas. można obejrzeć![]()

Michasia pisze:Ja po raz pierwszy od urodzenia Ali byłam w kinie.

Chyba ze 3 razy widziałam
W podobnych klimatach są Smażone Zielone Pomidory, które również pasjami oglądam 
Sybel pisze:W podobnych klimatach są Smażone Zielone Pomidory, które również pasjami oglądam

Ale jest fantastyczny, obsada bardzo dobra, naprawdę rewelacja: http://www.filmweb.pl/film/Sma%C5%BCone ... -1991-1255

malaJu pisze:Jak nie znoszę Tarantino, tak ten film jest super.
Nam też się podobał. Ale ja uwielbiam DiCaprio. Dla mnie to już klasa sama w sobie.malaJu pisze:Jak nie znoszę Tarantino, tak ten film jest super.
grafitowa pisze:A ja miałam mieszane odczucia...
szaraczarownica pisze:a potem bez ładu i składu.

Audiolka pisze:Na Hobbicie.

malaJu pisze:Wczoraj po nocach oglądaliśmy "Atlas chmur":
Dotrwaliśmy do końca licząc na to, że na końcu nastąpi jakieś uzasadnienie tylu dobrych opinii o tym filmie. Niestety... tania filozofia przemijania i znaczenia jednostki. Szkoda aktorów, którzy mają to pseudodzieło w dorobku. Naprawdę, nie ma w tym filmie nic nadzwyczajnego.
szaraczarownica pisze:malaJu pisze:Wczoraj po nocach oglądaliśmy "Atlas chmur":
Dotrwaliśmy do końca licząc na to, że na końcu nastąpi jakieś uzasadnienie tylu dobrych opinii o tym filmie. Niestety... tania filozofia przemijania i znaczenia jednostki. Szkoda aktorów, którzy mają to pseudodzieło w dorobku. Naprawdę, nie ma w tym filmie nic nadzwyczajnego.
Mogę się tylko pod tym podpisać
No i Życie Pi, o którym już napisałam w innym wątku, że dla mnie koszmar.

Fuente pisze:Krainę Lodu i jestem oczarowana! Wspaniała, piękna bajka, w stylu dawnego Disneya! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam, tym bardziej jeśli komus podobali się Zaplątani. Na mnie osobiście Kraina Lodu zrobiła jeszcze lepsze wrażenie niz Zaplątani. Świetna na wypad do kina z Maluchami
A Mozil podkładający głos pod Bałwanka przegenialny!

Fuente pisze:A ja wybrałam się w sobotę z przyjaciółką do kina na cos lekkiego... czyli Krainę Lodu i jestem oczarowana! Wspaniała, piękna bajka, w stylu dawnego Disneya! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam, tym bardziej jeśli komus podobali się Zaplątani. Na mnie osobiście Kraina Lodu zrobiła jeszcze lepsze wrażenie niz Zaplątani. Świetna na wypad do kina z Maluchami
A Mozil podkładający głos pod Bałwanka przegenialny!
Rewelacyjna bajka, Nela zachwycona a i nam dorosłym bardzo się podobała. Humor w stylu Zaplątanych właśnie, chętnie obejrzałabym jeszcze nie raz
no i oczywiście Olaf rządzi ;D
tzn. oczywiście kilka rzeczy mnie irytowało, np. dubbing i to, że film jest taki hmm "bajkowy" jak ze stajni Disneya, a to wcale bajka nie jest, ale poza tym przepiękny wizualnie, zachwycający, a ponieważ czytałam książkę i mojego życia nie odmieniła, a wręcz opisy morskich fal mnie zanudziły, a w filmie zostało to wyważone i ta część na morzu wcale nie jest nudna, więc jak dla mnie OK, oceniam na 4+
A 2013 

Polecam 

Ulka zna na pamięć 

Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości