W takim razie polecę MężowiFuente pisze:No ale to film raczej dla tych którzy śledzą historię x-menów od początku
Co prawda nie w kinie, ale w domu, ostatnio obejrzeliśmy:

Nam się podobało, polecam.
W takim razie polecę MężowiFuente pisze:No ale to film raczej dla tych którzy śledzą historię x-menów od początku

Daj znac jak wrażenia, bo też jestem ciekawa 
a trailer tych nowych w 3d mi się bardzo podobał, wiadomo, że to taki film, który się ogląda dla efektów, jak godzillę itepe
A 2013 
- sf - fajny film z przyjemną obsadą
były momenty kiedy można było się nawet uśmiechnąć 

A 2013 

Pozostaje wierna Marvelowi 

ale oglądaliśmy w czwórkę i wszyscy się śmialiśmy
ja polecam 

więc mimo, że kolejna część Transformers to bardziej hmm rzemiosło niż film, to mnie się podobał, może dlatego że był w Imaxie 

kakonka pisze:lekka nieco głupkowata komedia
kakonka pisze:wcale mnie nie wciągnęło. mąż obejrzał, ale mówi, że "dupy nie urywa"

Justinaa pisze:Można uznać, że to trochę jak "Zmierzch" film dla nastolatek, ale oglądało się go bardzo dobrze
Film moim zdaniem trochę "spłycili" 

.Justinaa pisze:"Strażnicy galaktyki" to przede wszystkim bardzo ...zabawny filmy. Motywy komediowe boskie, a poza tym dość ciekawy, no i w Imaxie, więc efekty naprawdę niezłe

No i to znów produkcja Marvela... więc wiecie, ja nieobiektywna jestem 

Ubawiłąm się setnie 
Cudowny, fantastyczny, prześmieszny i ciepły film. Jeden z najlepszych ostatnich lat.
.
kakonka pisze:Fuente, mnie zachwyciła "Czarownica"
wczoraj obejrzeliśmy
wciągnął mnie ale arcydziełem bym tego nie nazwała

Taka na odmóżdżenie, nie wymagająca myslenia czy skupienia - mnie sie podobało 

caixa pisze:kari, ale musisz przyznać, że lepiej jej w blond włosach.
kari pisze:a mnie się tam Lucy podobała, były pościgi, strzelanka, wiadomo wizja wykorzystania mózgu w 100% może trochę naciągana, ale ogólnie na plus

byłam w sobotę, faktycznie zabawnyJustinaa pisze:
"Strażnicy galaktyki" to przede wszystkim bardzo ...zabawny filmy. Motywy komediowe boskie, a poza tym dość ciekawy, no i w Imaxie, więc efekty naprawdę niezłe
Efekty bomba i chyba one są największą zaletą filmu bo gdyby były mierne, nie było scen pościgów i walk to ten film byłby po prostu nudny. Fabula sama w sobie mnie nie porwała 

Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości