Co by tu powiedzieć, spodziewałam się czegoś innego, aczkolwiek jest wciągający, nawiązuje do kilku dobrych produkcji i nie mogę powiedzieć, że się nie uśmiałam, poza tym uwielbiam Ogrodnika.

No ale ja to w ogóle malo obiektywna moge być, bo bardzo lubię pana Tatuma

A 2013 
caixa pisze:Kompletnie nie zbudowali postaci
Dla mnie książka byla strasznym gniotem,przeczytałam całą trylogie tylko dlatego,ze mnie wciągnęła (jako "romansidło"), co nie zmienia faktu,ze była to najsłabsza i najgorzej napisana książka,jaką czytałam. W pewnym momencie wszystkie sceny erotyczne juz omijałam,bo nie dalo si juz tego czytać (myślę,ze nie ja jedna przeklinałam w duchu autorkę, ze nie sięgnęła po słownik synonimów,bo wciąż te same powtórzenia były delikatnie rzecz biorąc irytujące). Po takiej lekturze nie miałam wygórowanych oczekiwań względem filmu i sie nie zawiodłam - wybrałam sie z 4 koleżankami i wszystkim nan sie podobal- ot taki harleqin na ekranie z fajną muzyką i przystojnym aktorem,traktowałam to jako lekką rozrywkę
a co do samej ekranizacji - takie jej prawa,ze wielu wątków i scen istotnych w książce nie bylo na ekranie, bo zwyczajnie nie ma na to czasu,inaczej ekranizacja jednej książki nie zmieściłaby sie w 2h,niestety.
? I tu się pojawia kolejny problem ale akurat trudno wszystkim dogodzić w temacie wyglądu. Różne gusta...caixa pisze:Paulinka, przystojny aktor mówisz? I tu się pojawia kolejny problem ale akurat trudno wszystkim dogodzić w temacie wyglądu. Różne gusta...
nie lubię w ogóle tego aktora, może dlatego, ze znam go z innego filmu w którym grał psychola 

Pepsi pisze: Nie wiem tylko co się działo przez jakieś 15-20 minut bo udało mi się nawet zasnąć na tym filmie, choć podejrzewam że nic nadzwyczajnego mnie nie ominęło
To ja też trochę pospałam na samym początku, prawda kari?
I muzyka dla mnie gut 

kari pisze:brakowało mi w filmie "wewnętrznej bogini" Any

misiao1983 pisze:My wczoraj oglądaliśmybyły naprawdę "dzikie"
polecam !
! Naprawdę genialny,płakaliśmy ze śmiechu,zdecydowanie polecam 
Znawca ze mnie żaden ale dawno nie obejrzałam tak marnego filmu. Fabuła dotyczy tragicznych wydarzeń a zdarzały się momenty, że akcja była skonstruowana tak, że wybuchałam śmiechem. I te efekty
Jak dla mnie tragedia...

A 2013 

i w sumie jako obyczaj daje radę, bardzo dobra muzyka, fajne ujęcia Warszawy i bardzo fajna rola Joanny Kulig, wbrew pozorom film OK 
Justinaa pisze:Obrazek
spodziewałam się komedii romantycznej, a obejrzałam film obyczajowyi w sumie jako obyczaj daje radę, bardzo dobra muzyka, fajne ujęcia Warszawy i bardzo fajna rola Joanny Kulig, wbrew pozorom film OK
Justinaa pisze:Obrazek
bardzo dobry dramat, świetny Jared Leto

)

A 2013 

u mnie teżhatifnatka pisze:'trochę' się nazbierało od ostatniego wpisu

)

Deco-Ania pisze:Kiedy Wy macie czas na oglądanie filmów??
Kupiliśmy "Bogów" jakiś czas temu. Nawet już nie pamiętam gdzie położyłam 

polecam!
polecam 

A 2013 

a w sobotę na minionki.....
hatifnatka pisze:super film! tak jak 'grand budapest hotel' mi się nie podobał, tak 'dziewczyna warta grzechu' jest rewelacyjna. produkował Wes Anderson polecam
Polecam w 100%.Też mi się podobał ten film.hatifnatka pisze:'dziewczyna warta grzechu' jest rewelacyjna.
I faktycznie przypomina stare, dobre filmy Woody'ego.Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości