Lepsze niż Minionki 3, więc będzie okMarta pisze:I jak? Ja tez pewnie bede musiala isc

Jak już wcześniej pisałam w innym wątku "jestem strasznie zawiedziona jako fanka Listów do M. 1 cześć rewelacja,druga gorzej ale po trzeciej jednak druga nie była taką zła... " flaki z olejem nic się nie łączy do kupy,mieli kasę więc ją wydali tak to widzę... Szkoda

jak dla mnie lekkie i przyjemne 
Patrycja11 pisze:Rzeczywiście Listy do M. nudy na pudy![]()
Pierwsza część najfajniejsza
i Kazik
reszta nudy
A 2013 

Tylko Staś się strasznie bał 

klara76 pisze:![]()
Miłe zaskoczenie. Bardzo przyjemnie się oglądało. I można było się pośmiać. I w końcu jakiś inny zestaw aktorski.
a jeszcze wcześniej na Coco (zakochałam się w tej bajce
) . Gdy młody wróci idziemy na film o chłopcu, tytuł mi wyleciał z głowy.

Audiolka pisze:Ostatnio na Fernando
Ale ogólnie nawet fajny film agnieszka19 pisze:"Cudowny chłopak" ?
Wiktor
14.06.2009
Kacper
14.08.2013lmyszka pisze:agnieszka19 pisze:"Cudowny chłopak" ?
Obejrzałam, spłakałam się i myślę że dziecko nie ogarnie tego filmu.
.

klara76 pisze:Bardzo przyjemnie się oglądało. I można było się pośmiać. I w końcu jakiś inny zestaw aktorski
Joanka pisze:klara76 pisze:![]()
Miłe zaskoczenie. Bardzo przyjemnie się oglądało. I można było się pośmiać. I w końcu jakiś inny zestaw aktorski.
Mogłabym się podpisać pod tymi słowami. Wyszliśmy z kina bardzo zadowoleni że akurat ten film wybraliśmy.

Momentami uśmiałam się jak głupia 
wiolancia pisze:Ja obejrzałam dzisiaj.
Parę razy się poryczałam,film mi się podobał,polecam.

A 2013 
Kalinka pisze:Ja ostatnio byłam na filmie Trzy bilboardy.... Świetny film polecam wszystkim. Nie jest to do końca dramat, ale też nie komedia, właśnie takie filmy lubię
Gra aktorska rewelacyjna. Spodziewałam się trochę innego zakończenia... ale przynajmniej nie było zbyt przewidywalne 
Blue pisze:Obejrzałam na TVP1 "Facet (nie) potrzebny od zaraz".Spodziewałam się sadząc po aktorach lekkiej i nieco głupawej komedyjki,a okazał się filmem niekoniecznie komediowym z niebanalną scieżką dźwiękową.Rozwaliło mnie zwłaszcza "jest mi ch*jowo";)Ogólnie całkiem fajny (mimo not na filmwebie...4,7),no podobał mi się i tyle:)Najsłabsza była główna postać,jakby kij połknęła.Ten mój mąż ma dużo wad,ale po tym filmie twierdzę,że i tak w miarę się trafił
Zakońćzenie też uważam bardzo fajne 

Właśnie z bratem wróciliśmy z kina i oglądaliśmy "Pozycja obowiązkowa". Jak dla mnie bardzo fajne, przyjemne, można się pośmiać ale i łezka w oku mi się zakreciła
Polecam.

Wróć do Rozrywka, muzyka, filmy, książki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość