przedszkole katolickie Albercik

Opis poszczególnych przedszkoli, nasze subiektywne opinie. Tu również informacje ogólne, dotyczące rekrutacji i innych przepisów.

przedszkole katolickie Albercik

Postautor: aliwcia » 25 lip 2016, 17:21

a ja w sprawie przedszkola katolickiego Albercik przy parafii św.Alberta Chmielowskiego. Zna ktoś? to przedszkole mieści się przy ulicy Chmielowskiego 7b, dla nas to blisko dlatego myślę czy tam nie puścić synka. Jak czytałam na ich stronie dzici mają ciekawe zajęcia dodatkowe, dobra kadrę, dobre warunki.Ładny ogród z placem zabaw, grupy nie takie liczne jak w publicznych...To do mnie przemawia. Czy ma ktoś z was mamusie tam swoje pociechy? http://przedszkolealbercik.com.pl
aliwcia

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Re: przedszkole katolickie Albercik

Postautor: Myski » 25 lip 2016, 21:44

Ja będę miała od września. Posyłam tam swojego trzylatka. Słyszałam dobre opinie o tym przedszkolu. A zdecydowaliśmy się na nie głównie dlatego, że prowadzone jest wg wartości chrześcijańskich (co było dla nas ważne), mamy stosunkowo blisko, a grupa jest nieduża (liczę na to, że i mniej chorób w związku z tym będzie ).
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Myski

Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Postautor: ancik » 02 sty 2017, 22:48

ja wam dziewczyny polecam to przedszkole, super warunki mają w tym przedszkolu [reklama], nie żałuje decyzji. Angielski, rytmika, logopeda, nawet zajecia teatralne.Mieliśmy po roku dziecko przepisać do państwowego ale warunki są tak dobre, tak wspaniała kadra, zajęcia, ogólnie nawet plac zabaw jest świetny że zdecydowaliśmy się ze nasz synek zostanie w tym przedszkolu. Warto. [reklama]
ancik

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Postautor: szaraczarownica » 02 sty 2017, 23:05

Tak, tak, kochamy reklamy ;)
Awatar użytkownika
szaraczarownica
Moderator

Has thanked: 189 times
Been thanked: 203 times

Wróć do Przedszkola